Siste evalueringer (79)

Legge gulv ca. 65kvm

Profesjonell, dyktig og veldig ærlig mtp hva som blir finest/ best kvalitetsmessig. Rimelig pris og effektiv!

Tina, Oslo, 12. nov. 2018

Legge gulvlister ca 60 løpemeter

Håndtverket ble forsovidt bra, men føler det skulle bare mangle da jeg betalte 4 ganger så mye som avtalt pris. Husk å si ifra at de skal være effektive også, ellers tar det veldig lang tid. .

Mathias, Strømmen, 26. okt. 2018

Legge gipsplater,sparkle og male

Er svært fornøyd både med selve arbeidet, og prosessen rundt. Han kom som avtalt, var løsningsorientert, og utførte jobben raskt, nøye og ryddig. Anbefaler han på det sterkeste!

Camilla, Rasta, 12. okt. 2018

Lage laminatgulv på to rom

Veldig fornøyd med jobben utført av RV BYGG OG RENHOLD. Annbefales.

David, Oslo, 8. okt. 2018

Maling av 3 roms leilighet på 124 kvm bra

Selskapet møtte opp til avtalt tid for befaring av oppdraget og gikk nøye gjennom hva vi ønsket å få gjort, stilte mange spørsmål for å avklare og unngå misforståelser. Pristilbudet var tydelig og inkluderte alt iht. Befaringen, jobben blev gjort på kortere enn avtalt tid og uten anmerkninger. Leiligheten var ryddet og byggerengjort - kan ikke annet enn å anbefale dette firmaet. Utmerket kommunikasjon, flott jobb, ryddige og til avtalt tid.

Patrick, Oslo, 4. okt. 2018

Legge gulv 55 kvm

De leverte varene og innen tiden.

Andre, Oslo, 21. feb. 2018

Legge takliste

De gjorde en bra jobb å legge taklister.

Therese, Finstadjordet, 5. feb. 2018

Legging av utefliser/stein på platting

Lagt 70 kvm utefliser. Meget bra utførelse. Detaljert og bra. Ikke noe å utsette på arbeidet eller pris.

Mikkel, Stabekk, 28. mai 2017

Legging av gulv ca 80kvm,listing langs gulv og innsetting av 2 dører.

Svært fornøyd med levert arbeid. Det ble utført med nøyaktighet og stil. Møtte opp etter avtalt tid ved befaring og avtalte tider i forhold til jobben som ble gjort. Opplevde dem som pliktoppfyllende, imøtekommende og veldig høflige.

Simen, Dal, 28. april 2017

Oppussing leilighet på ryen i oslo.

Veldig fornøyd med hele prosessen . Kom etter avtalt tid , godt utført arbeid , ryddig og pålitelig.

Christopher, Oslo, 21. des. 2016

Legging av 55kvm laminatgulv og 6 kvm flis

Svært fornøyd med jobben som ble gjort.

Våge, Oslo, 12. nov. 2016

Flislegging over kjøkkenbenk

Rimantas var raskt på plass og fikk jobben gjort effektivt og bra. Resultatet ble pent.

Stefan, Ski, 22. okt. 2016

Beleggningsstein

Meget fornøyd. Arbeid og faktura var etter avtale.

Glenn, Oslo, 5. sep. 2016

Flislegge en vegg med ca 10 kvm flis

Jeg ønsket å legge fliser på en vegg, samtidig som jeg ønsket sparkle og male en vegg. Valget mitt ble RV BYGG OG RENHOLD AS. De kom først på en befaring for å se på jobben og vi ble enige om når de skulle gjøre jobben. Rimantas som var hos var kom presis, var veldig hyggelig og kom med forsla til hvordan ting kunne gjøres. Rimantas var effektiv, utrolig dyktig og hold alle tidsfrister. Jeg er strålende fornøyd. Anbefaler dem på det sterkeste.

Mads, Oslo, 9. aug. 2016

Flislegging av entré 4,5 kvm

Rimantas var veldig profesjonell. Kom med gode innspill til løsninger og var svært punktlig og serviceinnstilt. Vi utvidet tilbudet til å gjelde listing både i gangen og et annet rom som manglet lister. Arbeidet med både flisene i gangen og listing ble utført på en utmerket måte. Vi kommer definitivt til å benytte oss av RV BYGG OG RENHOLD AS igjen.

Erlend, Oslo, 17. juni 2016

Flislegging over kjøkkenbenk

Hadde god kommunikasjon med Rimantas fra første stund - fikk raskt svar på alle spørsmål. Han møtte til avtalt tid og jobbet strukturert, ryddig og effektivt. Arbeidet ble utført grundig, og vi er meget godt fornøyd med resultatet. Anbefales!

Jan, Oslo, 13. juni 2016

Fjerne gammel parkett og legge nytt gulv

Fjernet gammel parkett, la nytt laminat og satte på lister på en dag og tre timer! Veldig fornøyde med jobben som ble gjort. Han var effektiv, løsningsorientert og høflig. Jobbet intensivt fra han kom til han gikk. Anbefales!

Signe, Oslo, 5. mai 2016

Oppussing

OPPUSSING AV LEILIGHET SPARKLE,MALE,LEGGE NYTT GULV,NYE LISTER,SETTE OPP NY VEGG MELLOM 2 SOVEROM Veldig godt fornøyd Rimantas er dyktig og nøye i utførelse av sitt arbeid. Arbeid utført som avtalt. Anbefales.

Sanaullah, Oslo, 22. april 2016

Flislegging kjøkkenvegg

Jeg brukte Rimantas til å legge mosaikkfliser over kjøkkenbenken. Han møtte opp til avtalt tid. Han gjorde en grundig og god jobb, så jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Pris var ok.

Thomas, Oslo, 17. april 2016

Legge ny laminatgulv i stuen og i gangen.

Veldig fornøyd med jobben. Kom presis til avtalt dato og tid. Ga gode råd underveis. Flink, ryddig og pålitelig. Anbefales! ! !

Dominic, Oslo, 5. mars 2016

Gipsing av stue

De var punktlige og gjorde fagmessig arbeid. Da en materialleveranse ble forsinket var de tålmodige klaget ikke på dette. Vi gjorde avtale om at arbeidene skulle utføres på timer og timepris ble overholdt, jeg synes de var forholdsvis snille med timeantallet også. RV Bygg har ikke nødvendigvis den laveste prisen, men jeg synes allikevel den står til kvaliteten på arbeidet. Det er ikke umulig at jeg vil leie inn dette selskapet igjen.

Espen, Fjerdingby, 8. des. 2015

Slip sparkel og pus av vegger (mur),legge gulv

Jeg brukte RV Bygg og Renhold AS til å slipe gamle murvegger i stue, helsparkle og lime fiberduk før maling, samt noe annet murarbeider. Veldig godt utført arbeid, raske, pålitelige og skikkelige og en god pris. Anbefales på det varmeste.

Tore, Oslo, 3. des. 2015

Legge lekter over ca 150-170 m2

Hei! Bedrifta som gjorde dennne jobben utførte den på en veldig god måte. De møtte presist, jobba kvar dag til arbeidet var utført. I tillegg fekk bedrifta fortsette med å legge gipsplater i taket (etter at det alt var gips på veggene). Dette vart også gjort svært bra slik at vi ikkje trengte å legge lister i taket. Så godt fornøgd med utført arbeid. Eg vil anbefale andre å bruke denne bedrifta til å utføre liknande jobbar.

Sam, Bekkestua, 23. okt. 2015

Sparkle og male en leilighet

Rimantas møtte opp til avtalt tid og gjorde alt de hadde lovet og holdt til og med tidsfristen. Maling av taket var opprinnelig ikke med i anbudet, men mot et tillegg i prisen var det ikke noe problem og Rimantas utførte en strålende jobb også på taket. Vi er svært fornøyd med resultatet av arbeidet og kan absolutt anbefale RV Bygg og Renhold til helsparkling og maling av vegger samt maling av tak.

Marita, Oslo, 11. okt. 2015

Flislegging

Veldig dyktige og hyggelige. Gjorde en super jobb. Kom til avtalt tid, var raske og pålitelige. Anbefales på det varmeste.

Bjarne, Oslo, 10. okt. 2015

Maling av stue,trappenedgang og gang

Godt tilfreds med utførelse av malerarbeid. Jobben bestod i å fjerne brystningstape, pusse og slipe vegger, male tak og vegger. Kommunikasjon både munntlig og på e-post fungerte godt. RV Bygg og renhold fremstår som seriøse og dyktige. De dekket golv og trapp skikkelig, kom når de sa de skulle og ryddet ordentlig opp. Skulle jeg sette fingeren på noe, må det være at de ikke er riktig så flinke med ledninger som med maling. Anbefales.

Olga, Oslo, 17. sep. 2015

Legge fliser på kjøkkenvegg

Meget profesjonelt utført, lett å samarbeide med. Anbefales!

Harald, Oslo, 17. sep. 2015

Flislegge terrasse

Arbeidet er utført, og vi er fornøyd med jobben. En del misforståelser på grunn av språk. Da vi ikke har kunnskap om hvor mye materiale vi måtte trenge å kjøpe inn, spurte vi om de kunne gi oss en oversikt over dette. Det ble kjøpt inn etter det vi ble forespeilet, men når jobben skulle starte var innkjøpet av avretnings masse feil, og måtte byttes i sement , og her sitter vi igjen med alt for mye til overs. Veldig høflige fremtreden.

Turid, Hvalstad, 6. sep. 2015

Male taket

Raskt og bra.

Monica, Oslo, 28. aug. 2015

Montering av nytt kjøkken m/fliser på gulv osv.

Akseptabelt gjennomført, og fin pris før arbeidet startet. Det var imidlertid et par ting som bortkjøring av avfall osv. Som håndverkere normalt inkluderer i sine anbud, som han tok veldig godt betalt for, ettersom vi ikke hadde lagt merke til at han ikke hadde inkludert dette i sitt anbud.

Amol, Oslo, 30. juni 2015

Flislegging av balkong og vegg over kjøkkenbenk

Meget fornøyd med kommunikasjon og kvalitet på jobben som er gjort. Kom til avtalt tid og fullførte på kortere tid enn det jeg trodde jobben ville ta. Alt ble gjort til avtalt pris. Vil utvilsomt vurdere disse igjen ved neste anledning. Tommel opp.

Jon, Billingstad, 22. juni 2015

Renovering av leilighet

Meget fornøyd med jobben som ble gjort med å totalrenovere stue, soverom, gang og kjøkken i leilighet på 52 kvm. De helsparklet veggene i alle rom, malte tak, la parkett med gulvlister, gjorde to dørkarmer om til åpning med fine hjørner. De bygde også inn radiatorrør i et hjørne, samt pusset og malte radiatorer. Monterte hele kjøkkenet fra HTH (ferdigbygd) med flott resultat. Anbefales absolutt, godt arbeid og tillitsvekkende, ok pris!

Kt-Bygg, Oslo, 30. mars 2015

Avretting av betonggulv

Meget rask utførelse av jobben med et godt resultat.

Ronny, Skedsmokorset, 3. mars 2015

Legge flis på baderom

Vi har valgt RV Bygg og Renhold bedrift til å legge fliser på 5m2 baderommet vårt og har blitt veldig fornøyde med valget. Rimas er en dyktig og god erfaring havende flislegger som utførte sin jobb raskt og i høy kvalitet. Han har kommet fram med profesionelle og nyttige anbebalinger. Pris for utførte jobben var ikke høy heller. Vi kan hjertelig anbefale RV Bygg og Renhold AS.

Vilma, Rygge, 18. feb. 2015

Fjerne gammelt gulv og legge fliser 9m2 / remove wooden floor and lay tiles in hall - 9m2

Det er nå en måned siden jobben ble gjort og jeg er relativt godt fornøyd. Rimantas kom som avtalt gjorde jobben på avtalat tid og resultatet er godt. En uke etter jobben var ferdig oppstod det små sprekker i fugene som han utbedret omgående. Den eneste jeg ikke er 100% fornøyd med er at vi hadde en fastpris kontrakt, men det kom alikevel ekstra kostnader på topp. Vi mente begge at vi hadde gode grunner til våre syn og kom frem til ett kompromiss.

Tore, Oslo, 1. feb. 2015

Fliselegge over kjøkkenbenk,ca. 7 kvm

Jobben gikk ut på å hente forhåndsbestilte fliser og å legge fliser over kjøkkenbenken. Rimantas og en kollega kunne komme på kort varsel og gjorde seg ferdig med flislegginen på én dag. Vi kommuniserte godt hele veien, bra pris på arbeidet. Resultatet ble veldig fint - anbefales :).

Kine, Oslo, 21. jan. 2015

Flislegging

Veldig godt håndverk. God service og ryddig og hyggelig betjening.

Øystein, Oslo, 13. jan. 2015

Flislegging av terrasse

Vi fikk,sommeren 2014, gjort en meget god jobb med å flislegge ute-terrasse på 16 kvm. I tillegg tok de opp skiferheller på trapp ved inngangsparti. Disse ble renset og lagt perfekt på nytt. Firmaet ga et meget godt inntrykk og jobben ble gjort til avtalt pris og tid. Vi er meget godt fornøyd med resultatet og ønsker å benytte firmaet til andre oppgaver. Vi anbefaler videre.

Jan, Fetsund, 4. jan. 2015

Flislegging,5m2 vegg over kjøkkenbenk

Rv bygg Kom raskt på befaring og ga et veldig solid inntrykk. Utførte jobben med veldig godt resultat og til avtalt tid. Anbefales!

Jens, Oslo, 6. des. 2014

Fjerne løsmasser etter pigging i kjeller

Proffe og pålitelige. Veldig effektive og nøyaktige.

Erlend, Oslo, 20. nov. 2014

Avretting og flislegging av 20 m2 gulv

Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. 100% fornøyd med resultatet og arbeidsprosessen. De var flinke til å holde kommunisere underveis, og jeg visste hele tiden hva som skulle gjøres når.

Patrik, Lillestrøm, 4. nov. 2014

Legge flisgulv

Kjempefin jobb! Det tok litt tid å kome i gong med jobben, men det var eigentleg ein fordel, eg rakk å ombestemme meg, og velge enda finare fliser.

Hilde, Oslo, 6. okt. 2014

Maling av leilighet

Gjorde jobben til avtalt tid og pris. Bra resultat.

Marius, Oslo, 28. sep. 2014

Puss av grunnmur

Veldig fornøyd med kvalitet på pussarbeidet som ble utført. Utførte jobb til avtalt tid og pris. Ville brukt ham igjen ved behov. Kan anbefales.

John, Oslo, 31. mai 2014

Flislegge balkong 7 kvadratmeter

Hyggelig, ryddig, presis og vi ble veldig fornøyd med jobben som ble gjort.

Lene, Oslo, 23. mai 2014

Støp og flisleggeing

Gjorde en god jobb til avtalt tid og pris. Støp av flere gulv, la store marmor fliser på to bad og ottaskifer i entre, resultatet ble meget bra. Kan anbefalaes.

Bernt, Vollen, 6. mai 2014

Fjerne en vegg mellom to rom

Jobben med å fjerne en vegg samt bygge opp en halv vegg med hjørne ble større enn antatt. Han måtte samarbeide med rørlegger og elektriker og det gikk uten komplikasjoner. Galdikas gjorde en veldig bra jobb, var punktlig og veldig nøyaktig. Vi utvidet jobben med en del malerarbeid og annet som også ble pent utført. Vi kan anbefale Galdikas på det sterkeste.

Elin, Oslo, 12. feb. 2014

Sparkling og maling av strietapetserte vegger og tak med stukkatur,samt senking av tak og installering av downlight

Jeg valgte RV Bygg og Renhold pga et godt og seriøst inntrykk under befaring, og konkurransedyktig pris. Rimantas og sønnen har hele tiden vært meget punktlig, serviceinnstilt og hyggelig. De gjorde en god jobb, og når det dukket opp ekstrating som måtte gjøres så hjalp de oss med dette mot timesbetaling. Jeg er alt i alt meget fornøyd med RV Bygg og Renhold, og vil bruke de igjen senere. Jeg kan også anbefale de til andre.

Carl, Oslo, 17. des. 2013

Legge silikon

Godt utført jobb i hh til avtale.

Kristine, Oslo, 1. des. 2013

Reparasjon av flisgulv

Jeg tok kontakt med RV Bygg og Renhold for å ta opp ca 10-12 m2 av mitt større flisgulv, da noen av flisene hadde "løftet" seg og noen hadde hul lyd. De kom til avtalt tid både ved befaring og når jobb skulle utføres. De var veldig hyggelige og veldig service "minded". De kjørte et godt stykke unna der jeg bor, for å skaffe den samme fargen på fugen som jeg hadde fra før. Effektiv jobbing. Vil bruke dem igjen. Kan anbefales på det varmeste.

Irene, Vinterbro, 30. okt. 2013

Flislegging

Veldig godt fornøyd med pris og arbeide.

Stefan, Nesbru, 15. april 2013

Flis på flis bad 4.5kvm

Veldig godt fornøyd med jobben som ble utført. Kan tryggt anbefale videre, ærlige og profesjonelle folk. Kommer til å bruke de igjen på små å større prosjekter. Mvh Granly.

Lars-Erik, Oslo, 13. mars 2013

Maling,leilighet 65 m2

Malte vegger i alle rom i leilighet på 65m2. Veldig bra utført jobb! Kom til tiden, ferdig på to dager, enda lang reisevei og ganske mye maskering! Hyggelige folk, far og sønn. Kan anbefales :).

Anne, Son, 13. feb. 2013

Flislegging av entré,8 kvm,og flislegging på kjøkkenvegg (2 kvm)

Disse gjorde en perfekt jobb. Har absolutt ingenting negativt å si. Sluttfakturaen var som avtalt, og de viste stor nøyaktighet i jobben, selv om det var litt vanskelig å kommunisere noen ganger. Kan absolutt anbefale Galdikas.

Odd, Oslo, 3. jan. 2013

Utskifting av skadde gulvfliser

Bedriften kom til avtalt tid og utførte jobben raskt og nøyaktig. Jeg er svært godt fornøyd både med resultatet og med bedriften.

Iver, Oslo, 23. des. 2012

Trenger hjelp til oppussing av kjøkken

Valgt Rv Bygg&ren Utmarket jobb ok pris anbefales.

Mohamed, Oslo, 26. nov. 2012

Vask og maling av tomannsbolig

Nøyaktig og godt utført arbeid. Pålitelige håndverkere som møter til avtalt tid. Anbefales.

Lidvar, Oslo, 17. okt. 2012

Flislegging av balkong

Ingenting å utsette på jobben, utført til avtalt tid, kvalitet og pris.

Christian, Oslo, 14. okt. 2012

Belgningssten ca 65 m2

Legging av belegningssten og kantsten (60 m2) Jobben ble utført til avtalt tid og pris. (fastpriskontrakt eks materialer) Har inntrykk av at arbeidet er utført nøyaktig og med god kvalitet og håper at det fortsatt ser like bra ut etter noen års bruk.

Gregers, Nesbru, 14. aug. 2012

Flislegging over kjøkkenbenker,ytre enebakk

Totalutføring av utereal. Vi valgte i utgangspunktet RV Bygg og Renhold Galdikas her på mittanbud.no. Til en liten jobb, flislegging over kjøkkenbenker. Der stemte alle anmeldelsene. RV. . Påtok seg deretter full ferdiggjøring av hus utvendig og tomten vår, i samarbeid med annet firma. Dette er profesjonelle fagfolk! ! Vi har ikke en eneste innvending eller irritasjon over disse mennene. Resultatet er supert! ! Anbefales på det varmeste! !

Tone, Ytre enebakk, 20. juni 2012

Skifte fliser

Super jobb! Grundig og profft.

Hege, Oslo, 10. mai 2012

Pussing av utevendig mur

Arbeidet utført meget tilfredstillende. Raskt og profesjonelt utført. Kom punktlig til tidene som var avtalt. Litt vanskelig å kommunisere pga ikke så godt norsk eller engelsk språk, samt at prisen som ble gitt ikke var inklusiv materialer, noe som var forutsatt.

Terje, Auli, 9. mai 2012

Flislegging - terrasse

Topp utførelse, kom til avtalte tider, super service og riktig pris. Vår terrasse ble meget fint flislagt og vi er meget fornøyd med valg av håndverkere.

Jan-Erik, Rasta, 23. april 2012

Maling av to leiligheter

Veldig godt utført arbeid, på avtalt pris og tid. Dette var det rimeligste etter 2 ukers leting. Dette kan jeg sterkt anbefale.

Andreas, Oslo, 18. april 2012

Avretting av gulv,utvidelse av 2 stk kjellervinduer,varmekabler i gulv

Kom når de skulle, holdt det de lovte både i forhold til pris og når de skulle være ferdig. Godt fornøyd med arbeidet de har gjort, Skulle man sette spissen på noe var det at de kunne ha gjort ferdig rundt vinuene uten ekstra kostnad. Men alt i alt så svarte jobben til forventningene.

Line-Christin, Fenstad, 5. april 2012

Flislegging av kjøkkengulv

Pålitelig, nøyaktig, fleksibel og proaktiv. Anbefales på det varmeste.

Christian, Oslo, 26. mars 2012

Innvendig oppussing av 3-roms leilighet

Jobben er blitt utført på en meget tilfredsstillende måte. Veldig hyggelige, samt flinke håndverkere. Kommer med idéer og tips underveis samtidig som de har gjennomført en del andre løsninger som vi ønsket etter at arbeidet var startet. Kommer garantert til å benytte meg av Rimantas og hans tjenester igjen.

Y., Oslo, 6. mars 2012

Flislegging av gang

Veldig fornøyd.

Sverre, Kolbotn, 5. mars 2012

Legging av parkett

RV Bygg og Renhold Galdikas gjorde en super jobb. Kom til avtalt tid og utførte jobben svært nøyaktig og fint.

Bjørn, Blommenholm, 6. jan. 2012

Flislegging av balkong

Vi fikk flislagt balkong på ca 15 m2 til fastpris. Det var 3 stk på befaring. Det viste seg at underlaget på balkongen var mer ujevnt enn de hadde trodd på forhånd, så selve jobben tok noe lengre tid enn forespeilet. Prisen var uansett den samme. De som gjennomførte jobben var hyggelige og greie å samarbeide med (de snakket dårlig engelsk, så kommunikasjonen var vanskelig, men de skulle begynne på norskkurs). Firmaet kan anbefales.

Fredrik, Oslo, 18. des. 2011

Legging av marmorfliser på bad

Flislegging av vegger og gulv på bad med marmor + avretting av gulv - totalt 46 kvm. RV Bygg og Renhold ble valgt på bakgrunn av gode referanser. Befaring ble gjennomført til avtalt tid. Oppdragsavtale ble signert med pris og dato for ferdigstillelse. Arbeidet ble igangsatt kort tid etter. Vi er meget fornøyd, både med den håndverksmessige utførelsen - resultatet ble perfekt, og prisen vi betalte for jobben. Anbefales på det sterkeste.

Finn, Vollen, 12. des. 2011

Mure,helsparkle og male

Vi ville ha oppusset en leilighet, et oppussningsobjekt. Vi hadde en rekke selskaper på befaring. Disse gutta var de eneste som gikk grundig til verks i forbindelse med befaringen. De ga et veldig godt inntrykk og det viste seg å være det rette valget for oss. Håndtverket var førsteklasses. De har heller ikke vært vanskelige å få kontakt med og var dermed alltid tilgjengelige. De hadde gode innspill i forbindelse med løsninger. Vi er fornøyde med prisen de ga oss. De la seg perfekt i markedet for oss. Det eneste vi har å utsette er språkferdigheter. Det var litt vanskelig å kommunisere til tider p. G. A språk men ikke noe problem. Med litt velvilje og kroppsspråk gikk det helt fint. Vi er veldig fornøyde med disse gutta. Flott håndtverk og de gikk grundig til verks og visste hva de holdt på med. De hadde et ønske om å være ekstra nøye med visse detaljer men vi synes det var godt nok. Så jeg fikk følelsen av at de er perfeksjonister. Anbefaler på det sterkeste.

Ragnhild, Eiksmarka, 2. okt. 2011

Flislegging av vegger bad

RV Bygg og Renhold Gladikas hadde en meget gunstig pris. Lang erfaring med flislegging og meget god omtale fra tidligere kunder var i tillegg til pris avgjørende for valget av denne bedriften. Bedriften holdt alltid avtaler, og kom alltid til avtalt tid. Vi er meget fornøyd med bedriften. De gjorde en glimrende jobb for oss. Resultatet ble et baderom som vi er meget fornøyd med. Vi kan gi RV Bygg og Renhold Gladikas vår beste anbefaling. Vi vil ikke nøle med og benytte dem ved en senere anledning. Hilsen Odbjørn Teigen.

Odbjørn, Oslo, 29. aug. 2011

Flislegging av balkonggolv,kjørbokollen 22,1332 sandvika

Vi skrev skriftlig avtale der alle relevante spørsmål ble avklaret på forhånd. Håndverkeren(e) kom til riktig tidspunkt og avsluttet innen avtalt tid. For meg ser det ut som arbeidet er solid fagmessig utført. Min kone og jeg er meget tilfredse og anbefaler gjerne firmaet til liknende arbeider.

Ole, Sandvika, 27. juni 2011

Flislegging - gulv

Etter gjennomført anbud, var RV BYGG OG RENHOLD en av fem som tok kontakt, og blant de to som var på befaring. På bakgrunn av befaring, personlig oppmøte og tilbud, valgte vi å satse på RV BYGG OG RENHOLD grunnet pris, da alternativet var dobbelt så dyrt. Bedriften opptrådte meget seriøst, laget egen oppdragsavtale som begge parter signerte, der bl. A. Dato for utførelse, hva som inngår i leveransen og pris var spesifisert. Betaling ble fakturert etter endt oppdrag. Utførelsen av jobben var meget proffesjonelt utført, vedkommende tok meget hensyn til våre ønsker, sjekket fliser og gulv for ujevnheter, gjennomgikk alt av detaljer med oss, bl. A. Farge og størrelse på fuging, hvilket mønster flisene skulle legges i, etc. Jobben ble utført i henhold til avtalt tid, vi ble orientert hele veien om hva som foregikk og ikke minst dersom utfordring dukket opp slik at vi kunne ta de rette avgjørelsene. På bakgrunn av helhetsinntrykket, vil vi gi dette firmaet våre beste anbefalinger, til tross for at kommunikasjonen foregikk på engelsk. Vi vil garantert bruke dem igjen, uten å nøle dersom fremtidige behov dukker opp.

Normannsgata, Oslo, 9. juni 2011

Totalrenovering av leilighet eks. bad

Veldig dyktige fagfolk, som gjorde arbeidet til en god pris og til særs god kvalitet. God kommunikasjon langs hele prosessen. Håndverkerne kunne også tilby sin erfaring i form av meninger og synspunkt som viste seg å være veldig nyttig! Kan absolutt anbefale RV BYGG OG RENHOLD GALDIKAS til enhver som skal pusse opp i hjemmet.

Adel, Oslo, 15. mai 2011

Muring av 4 fliser + utbedring av fuging i dusjsone

Virket grundige og flinke, prisen var ålreit. Resultatet ser meget bra ut.

Johan, Oslo, 12. mai 2011

Riving av murvegg + flytte el

De kom til utsatt tid med riktig utstyr og utførte jobben bra. De kom på befaring og arbeidet bra og seriøst til en bra pris. Vi er fornøyde med sluttresultatet og kan glatt anbefale bedriften til andre. Språket var litt vanskelig siden de ikke skjønte norsk, men vi klarte oss bra på dårlig engelsk. De utførte ikke elektrikerarbeidet, vi skal leie en elektriker fra et firma som kommer og gjør jobben for oss. Dette var avtalt med bedriften.

Erika, Oslo, 28. mars 2011

Flislegging av lite bad,(6 m2)

Meget fornøyd med arbeidet de gjorde på mitt bad. Flislegging og fuging, samt rette opp skjevt gulv. Arbeidet ble utført raskt og profesjonellt, og til avtalt pris. Jeg vil absolutt anbefale RV BYGG OG RENHOLD GALDIKAS.

Ole, Asker, 20. mars 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Urbana Fasade AS

4.7 229 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 158 evalueringer Oslo

Oslo Fasade AS

4.7 104 evalueringer Oslo