Siste evalueringer (16)

Skifte vinduer/verandadør i borettslagsleilighet 3. etg.

Bra serviceinnstilling. Fine vinduer og verandadør til en grei pris. Listverk ble dessverre utført veldig dårlig, dette måtte utbedres en gang.

Odd, Oslo, 3. mai 2021

Sette inn verandadør i en yttervegg som ikk har dør der fra før

De gjorde en kjempebra jobb! Til den avtalte tiden, ryddig og til en god pris. Vi er veldig fornøyde.

Julia, Hagan, 6. juli 2017

Montering av ny terassedør

Flinke og effektive. Godt fornøyd med jobben som ble utført.

Kristine, Ski, 23. des. 2016

Innsetting av nye vinduer i 7.etg

Svært bra. Ryddig anbudsprosess. Avtale vedrørende utførelse holdes. Vi er svært fornøyd med selve arbeidet, som ble gjort til avtalt tid og på kort tid. Vennlige arbeidere og vennlig administrasjon. Kan trygt anbefales til andre.

Helge, Oslo, 29. sep. 2016

Utskifting av 4 stk vinduer i enebolig

Jobben ble gjort til avtalt pris. Var ikke fornøyd med finishen utvendig, men dette kom de tilbake og fikset etter at jeg hadde varslet fra. God oppfølging fra prosjektleder.

Arvid, Oslo, 22. aug. 2016

Skifting av helt vindu

Arbeidet ble gjort etter avtale, ingen overraskelser da regningen kom.

Andreas, Oslo, 12. aug. 2016

Utskiftning av vinduer

Veldig fornøyd med utført arbeid! Presis leveranse, god kvalitet og hyggelige arbeidsfolk! God prosjektledelse bidro til veldig bra gjennomføring!

Tove, Oslo, 8. aug. 2016

Skifte av vinduer

Hyggelig og rask respons, blide og presise karer som kom og byttet vinduene. Kan trygt anbefales :).

Ida, Oslo, 30. juni 2016

34 m2 platting

Platting ca 36 m2 Meget fornøyd med arbeidet. Kom som avtalt og betale som avtalt. Raske og høflige snekkere fra Litauen. Snakket bra engelsk. Jobbet til og med på lørdag for å bli ferdig. Anbefales.

Odd, Nittedal, 6. juni 2016

Rehabilitering av veranda,30 kvadratmeter,en etasje over bakken

EKO vinduer og dører AS gjorde en meget god jobb med verandaen. Det ble lagt nye komposittbord for å erstatte de gamle som var i impregnert materiale. Bordkledningen rundt verandaen ble utført i samme materiale som det eksisterende. Her ble utvendige vinkler for liggende panel gjort veldig fint. Rekkverket ble stødig og rett. Jobben ble gjort på avtalt tid. Ryddig etter endt arbeid hver dag og opprydning etter at jobben var ferdig.

Jostein, Oslo, 20. mai 2016

Markterrasse / balkongdør

Jeg er svært fornøyd med jobben som er utført av EKO. E-postdialog i forkant av prosjektet var svært ryddig, og befaringen var veldig profesjonell. Kvalitet på terrassedøren, utført jobb, og bygging av terrasse holder svært høy kvalitet. Snekkerne var effektive, alltid på tid, og veldig presise. Jeg er alt i alt svært fornøyd med EKO og anbefaler det på det sterkeste.

Lasse, Oslo, 18. april 2016

Bytte ut vindu

Firmaet ga raske tilbakemeldinger, og vi fikk et detaljert og profesjonelt utført tilbud. Materialene ble levert som lovet innen fristen, og jobben utført som avtalt på tid og kvalitet. Vi er meget godt fornøyd.

Julie, Oslo, 10. feb. 2016

Utskifting av vinduer og balkongvegg i blokkleilighet

Meget fornøyd med vinduene, skyvedøren/veggen mot balkongen, serviceinnstilling og leveranse på et sted der de fleste andre ga opp når de så hvor skyvedøren skulle leveres. Eko fikk tak i en enorm kran og fikk heist opp 2 tonn med vegg/dør i kinkig vinkel. Alt glasset var lydisolert (56dB) og virker som solide varer. Det eneste som kan trekke ned litt er at det mangler litt isolasjon under balkongdøren, men håper å få dette rettet nå i kulda.

Lars, Asker, 4. jan. 2015

Bytte 4 vinduer

Dette var nedtur. Arbeiderne som kom snakket ikke norsk , de hadde ikke med seg nok verktøy eller skruer ol. Ikke en gang en liten gardintrapp, stakkars arbeiderne, og stakkars min splitter nye kjøkkenstol som fikk støvlemerker og riper. Jobben ble dyrere enn anbudet fordi det manglet vesentlige deler i anbudet. De knakk deler av utvendig panel på huset, sa ikke fra, vi klaget, tok 14 dager å få rettet, fikk inkassovarsel! Styr unna!

Liv, Langhus, 28. nov. 2014

Bytte vindu,karmer og terrassedør

Valgte bedrift ut i fra pris. EKO var rimligst. Jobben skulle gjøres på 8 timer, 3 mann skulle gjøre det. Slik ble det ikke, mye misforståelser og har nå hatt besøk av håndverkere 4 ganger på 4 forskjellige dager fordi at de ikke gjorde jobben ordentlig første gangen. Det har altså gått med mye tid og energi på et relativt enkelt oppdrag.

Fredrik, Oslo, 22. sep. 2014

Det er svært beklagelig at du sitter igjen med dette inntrykket. Vi er også lei oss for at du ikke hadde forståelse for den tragiske situasjonen som firmaet opplevde,da vår mest erfarne arbeider plutselig døde i en alder av 29 år.Utifra denne situasjonen gjorde vi vårt beste for å ferdigstille.

EKO VINDUER OG DØRER AS 7. okt. 2014

Skifte 3 stk vinduer,en verandadør og en inngangsdør

Fint håndtverk. Bra kvalitet på produktene. Raskt og effektivt. Alt til avtalt tid og pris.

Morten, Oslo, 19. juli 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

PALLESEN BYGG AS

4.7 43 evalueringerBetalt Rasta

Oslo Bygg Teknikk AS

4.7 20 evalueringerBetalt Oslo

SOFIENBERG BYGG AS

4.9 44 evalueringerBetalt Billingstad