Siste evalueringer (7)

Lage nettbutikk på 24nettbutikk.no

Jeg er utrolig fornøyd med jobben Fredrik utførte. Han laget en hjemmeside for meg på 24nettbutikk.no som hastet veldig og dette fikk han gjort på under 24t. Prisen var også veldig bra mtp hvor raskt han kunne starte jobben og tilgjengeligheten underveis. Anbefaler denne bedriften på det sterkeste! :).

Sara, Oslo, 1. nov. 2019

Flytte domene,hjemmeside og epost

Akutthjelp i helgen til å få laget webside på nytt i wordpress. Veldig fornøyd med resultatet.

Petter, Fornebu, 21. okt. 2019

Hjelp med wordpress

Profesjonelt, god pris og alltid tilgjengelig. Fikk lagd et personlig kurs i innføring ved utvikling av nettside og alt det som følger med. Kurset inkluderte "plugin" som elementor pro, noe som egentlig koster. Samt gratis support i 12 måneder. Alt dette til en veldig god pris. Fredrik Marcussen har alltid vært tilgjengelig ved henvendelser og er veldig dyktig.

Jens, Bergen, 11. sep. 2019

Trenger ny hjemmeside

Super fornøyd med samarbeidet! Anbefales på det sterkeste. Marcussen consulting har vært tilgjengelige hele tiden, og har oppfylt alle mine ønsker for hjemmesiden!

Aisha, Oslo, 31. juli 2019

Hjelp til nettside

Fikk rask tilbakemelding om at de kunne utføre jobben. Fikk fast pris på oppdraget meget bra utført jobb. Dette firmaet kan jeg anbefale.

Buy, Porsgrunn, 31. juli 2019

Hjemmeside med enkel mal fra wordpress

Fredrik Marcussen gjorde en kjempejobb med vår hjemmeside. Han var serviceinnstilt, hyggelig, effektiv og vi har hatt et kjempegodt samarbeid. Vi har bare gode ting å si om Marcussen Consulting, og anbefaler Fredrik på det sterkeste!

Elisabeth, Oslo, 29. juli 2019

Hjemmeside - wordpress

Super fornøyd! !

Michelle, Oslo, 19. juli 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Norges HMS Fredrik Malmberg Marcussen

5.0 7 evalueringer Tistedal

Norskhosting AS

  Halden