Siste evalueringer (5)

Bygge en platting.

Veldig bra utført arbeid! Han er allerede bestilt til ny jobb hos oss 😁 Veldig grei pris og helt super på kommunikasjon, fikk det akkurat slik jeg ønsket 👌 Kan absolutt anbefales på det sterkeste. . .

Charlotte, Nedenes, 26. mai 2020

Skifte bord på terrasse

Robin Rosander gav skriftlig tilbud og kom til avtalt tid. Han bygget 60 m2 terrasse. Raskt og flott utført. Rosnder er veldig hyggelig, presenterte forslag underveis og det var strøkent etter at han dro. Denne snekkeren anbefales - og vi vil gjerne bruke ham igjen. -Elisabeth Lehland, Grimstad.

Sameiet, Grimstad, 15. mai 2020

Ny terrasse

Min mann og jeg er svært fornøyd med den jobben Robin har gjort med å lage to terrasser hos oss. Vi kunne godt gitt han 6 stjerner! Meget sympatisk og god mann som leverte alt helt perfekt. Godt samspill mellom oss underveis, nøyaktighet, gode løsninger. Det ble mer arbeid enn først antatt, Robin ville ikke ha mer betalt av den grunn, han satser på gode tilbakemeldinger ved positiv omtale isteden. Ryddet godt opp etter seg, hjalp meg med småtjeneser underveis.

Linda, Rykene, 15. mai 2020

Tak over terrasse ønsker bygd tak over en eksisterende terrasse

Høy kvalitet, pris etter avtale, fikk gode råd underveis slik at det ble noen få justeringer som ble veldig bra. Ferdig på avtalt tid, ryddet og ordner etter seg. Kan anbefales. Vi kommer til å benytte Robin til flere oppdrag fremover.

Åge, Nedenes, 7. nov. 2019

Overbygg over inngangsparti

Robin gjorde en svært god jobb hos meg. Av flere tilbydere var han den eneste som tok seg bryet til å få dimensjon på bærebjelken beregnet, der de andre gjettet på at 2x6" ville være tilstrekkelig (noe det ikke ville vært). Vi avtalte pris, som var betydelig lavere enn de andre, og det var den prisen som ble fakturert. Gjennom hele byggeprosessen ble jeg holdt løpende orientert med spørsmål om løsninger og valg som ble tatt. Anbefales på det sterkeste.

Steinar, His, 24. aug. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Dalen Bygg og Anlegg

4.7 40 evalueringer Rykene

Tømrer Robin Rosander

5.0 5 evalueringer Rykene

Bråtlund Industri AS

4.0 1 evalueringer Rykene