Siste evalueringer (6)

Graving og påfylling av steiner med litt fyllmasse

Veldig hyggelig mann. Jeg er veldig fornøyd med prosessen. Jeg valgte å legge asfalt på gårdsplassen. Han var veldig nøye på helningen, så vannet heller riktig ved regn. Jeg kommer til å bruke han igjen. Jeg er superfornøyd og jeg vil anbefale Leif Rune på det varmeste.

Celina Dang, 8. juli 2020

Liten støttemur

Meget hyggelig mann som vet hva han driver med. Løsningsorientert.

Håvard Nordvåg, 30. mars 2020

Graving

Selv om det oppstod noen utfordringer underveis fullførte han jobb veldig bra og til en meget god pris. Kommer til å bruke han igjen, anbefales 👍.

Tommy Moe, 1. okt. 2019

Planlegge hage med mur og beplantning

Ga et godt førsteinntrykk når vi gikk igjennom oppdraget og kom med forslag til løsninger. Han ga oss også endringsforslag som ga oss en enda bedre løsninger. Vi la belegningsstein på gårdsplassen. Var veldig nøye på helningen, så vannet heller riktig ved regn. Han hadde flere arbeidere som jobbet her, og alle sammen gjorde et godt inntrykk, arbeidsomme folk! De kan jobben sin. Lett å holde kontakten mens arbeidet pågikk, fikk alltid svar på ting vi lurte på, Vi fikk pristilbud og Ingen overraskelser ang. Pris kom underveis. Vi er superfornøyde.

Vibeche Thorvaldsen, 26. sep. 2019

Fjerning av røtter og skifte ut masse med jord

Utført etter beskrivelsen.

Olav Kavli, 9. sep. 2019

Anbud ønskes på graving og planering til parkeringsplass

Utbedreing av parkeringsplass. Leif Rune Krogh utførte jobben til avtalt tid og slik vi hadde foreskrevet den. Han var serviceminded og hjalp oss i tillegg med å omplante to digre tuiatrær som måtte vike for parkeringsplassen. Vi er meget fornøyde med hele prosessen og kan anbefale Leif Rune på det varmeste.

Margrethe Madsbakken, 15. aug. 2019
Vis flere evalueringer

Kart

Kart