Siste evalueringer (14)

18m lounge del til uteservering østbanehallen

Fantastisk jobb utført med profesjonell ekspertise. Jobben ble utført fort og nøye. Mer stabile og habile snekkere skal man lete lenge etter! Kommer til å bruke de i alle mine prosjekter fremover!

Sylva, Oslo, 27. april 2022

Tusen takk for en hyggelig tilbake melding. Vi stiller opp når som helst for dere 🌟🌟🌟🌟🌟

AD OPPUSSING AS 10. mai 2022

Oppussing av leilighet

Vi la ut oppdrag på Mitt Anbud og fikk tilbud fra mange. Etter befaringer med 3 av tilbyderne, valgte vi AD Oppussing som entreprenør. Arbeidet gjaldt totalrenovering av leilighet, inkludert nytt kjøkken, nytt bad, nytt elektrisk anlegg og rørleggerarbeider. Vi er veldig fornøyde med AD Oppussings ryddighet i kontraktsfasen, planleggingen og gjennomføringen. Kommunikasjonen mellom byggherre og AD Oppussings representanter var utmerket, og vi fikk et meget godt inntrykk av Dan og Ali som ledet prosjektet. Vi er også fornøyde med prisen som vi betalte for arbeidet som ble utført. Vi kan anbefale AD Oppussing til andre, og kommer til å bruke AD Oppussings tjenester igjen.

Susanne, Oslo, 12. okt. 2021

Takk for hyggelig ord og tilbake melding. Vi står klare når det måtte bli behov 🌟🌟🌟🌟🌟. Det hjelper godt med fin dialog og gjensidig samme arbeid gjennom avgjørelser og forsinkelser som kom gjennom leverandører. Vi er stolte av å ha dere som kunde og ikke minst danne vennskap😊

AD OPPUSSING AS 30. april 2022

Entrepenør til oppussingsprosjekt i juli

Har jobbet med mange hånddtverkere opp gjennom årene, men her gikk jeg på en smell, på tross av at referanser ble sjekket opp. Kvaliteten på arbeidet var ok, men ikke i nærheten av hva andre firmaer har levert på tidligere prosjekter. Jeg har måttet ha eksterne håndtverkere til å gå over mye av arbeidet i etterkant, for å avslutte arbeidet. Samarbeidet gikk også bra i begynnelsen, men da ulike leveranser ble forsinket (pga covid) skulle prosjektleder kreve ekstra penger. For hva da? Uten å vise til kontrakt, forlangte bedriften at jeg skulle betale 200. 000 ekstra for forsinkelsene, uten å ha kontraktsmessig dekning for kravet, vise timelister eller noen form for dokumentasjon. Prosjektlederen som ved starten virket sjarmerende og dyktig, framstod mer og mer som ustabil og truende og totalt fraværende i dialog på både mail, telefon og sms. Hver gang firmaet mottok delbetalinger, forsvant de fra arbeidet og var utilgjengelige. Ser at flere har hatt en positiv opplevelse med firmaet, men for meg så har det vært ett mareritt. Å ansette disse, kan med andre ord være risikosport. De tok seg også betalt for ting de ikke leverte. Ikke la dere sjarmere, hold dere unna.

Einar, Oslo, 20. sep. 2021

Hei Einar. 1) Etter gjentatte samtaler og møter så ble det avklart at du skulle komme med en endelig plan på hva du ønsket. Vi måtte rive og bygge opp igjen 2 ganger en lett vegg som du skulle flytte plassering på. Uten noe form for betaling 2) etter 2 bygge møter og ferdig plan ble vi nødt til å rive opp en gulv som du bytte plan på. 3) vi ventet 7 uker på en kjøkken tegning som vi ikke fikk. Da var vi langt i bygge prosessen 4) vi ventet 8 uker på tegning på bad etter 4 samtaler med arkitekter. 5) vi har Mail på at du skal betale for ekstra arbeid som vi utført for deg. Du nektet å betale for dette 6) du har fremdeles 380000.- utestående fakturaer som ikke har blitt betalt.

AD OPPUSSING AS 30. april 2022

Oppussing av flere deler og rom/arealer på en enebolig fra 2008

Blant 5 forskjellige som vi hade på befaring så kom AD Oppussing og spesielt Dan (som ledde hele prosjektet) best ut på både pris, kommunikasjon, faglig kunnskap og helhetlig inntrykk. Vi følte oss svært trygg som kunde og stolte på alt av anbefalinger og råd underveis. Det var spesielt alle faglige råd og innspill vi fikk som spilte inn mye på slutresultatet. Vi er imponert over hvordan de klarte å løse alt av utfordringer og pandemi-forsinkelser som oppsto. Alt av tidsfrister ble holdt og AD Oppussing strekte seg langt for at vi som kunde ble fornøyd. Livets største prosjekt når det kommer til oppussing ble til slut en smertefri og behaglig prosess. Vi kommer bruke disse gutta i fremtiden!

Joonas, Lillestrøm, 15. feb. 2021

Tusen takk for en hyggelig tilbake melding 🌟🌟🌟🌟🌟 vi stiller når det måtte for dere. Stor hilsen fra hele teamet 😊😊😊

AD OPPUSSING AS 30. april 2022

Totalrenovering av leilighet på ca. 70 m2 på grønland i oslo

Veldig effektive og ryddige. Totalrenoverte hele leiligheten på 4 uker med nytt bad, kjøkken etc. Avtalt pris ble overholdt og komplett sluttdokumentasjon overlevert ved ferdigstillelse. Jeg gir mine beste anbefalinger og vet hvem jeg skal bruke neste gang.

Gisle, Oslo, 5. feb. 2021

Takk gisle. Det ble til slutt 2 prosjekter for dere etter 7 mndt 😉 Vi venter på den som kommer i sommer 😊

AD OPPUSSING AS 30. april 2022

Legge vegg fornyer,male tapetsere vegger. legge gulv og sette opp kjøkken

Tipp topp tommel opp. Veldig fornøyd og kvalitet på arbeidet var veldig bra. Tid ble overholdt. Kjempe fornøyd med kvaliteten på alt. Anbefaler dem videre allerede.

Nanna, Oslo, 28. jan. 2021

Oppussing av leilighet.

Full renovering av leilighet på 40 kvadrat. Veldig fint og godt gjennomført prosjekt, dyktige håndverkere som kan faget sitt, og har øye for detaljer. Alt gikk fint under prosessen og prosjektleder var lett tilgjengelig. Etter at nesten hele prosjekt var fullført og jeg hadde flyttet inn i leiligheten, gjensto det kun noe småarbeid som skulle fullføres. Da var faktura for alt arbeid og materiale betalt. Etter dette tok det flere uker før det siste arbeidet ble fullført, og jeg måtte purre gjentatte ganger. I tillegg var det bestilt en montering av tv og internett, av prosjektleder i mitt navn. Det kom etter noen uker en faktura i posten til meg, som det ikke var avtalt at jeg skulle dekke. Jeg tok da kontakt med prosjektleder som muntlig ba meg sende bilde av fakturaen for at Ad AS skulle dekke kostnaden. Dette skjedde ikke, og jeg mottok etter hvert et inkassovarsel. I denne perioden var det ekstremt vanskelig å få kontakt med prosjektleder. Da jeg endelig oppnådde kontakt fikk jeg beskjed om å betale faktura for at de skulle vippse meg i ettertid. Jeg har purret ved gjentatte anledninger, jeg har fortsatt ikke fått pengene tilbake. Sørg derfor for at alt er ferdigstilt før endelig faktura betales.

Sofie, Oslo, 16. des. 2020

Hus på 120m2 trenger oppussing

Det begynte bra. Når de skulle komme tilbake og gjøre ferdig ble det stille. Noe er gjort og noe står igjen. Daglig leder har ikke tatt telefonen siden tidlig i våres. Styr unna!

Robert, Oslo, 21. okt. 2020

Totalrenovering av leilighet

Veldig fornøyd. Fikset opp i ting som dukket opp undveis på en strålende måte. Punktlig og effektiv med et fantastisk resultat. Anbefales på det sterkeste.

Anders, Oslo, 6. april 2020

Total renovering av leilighet

En del merkbare feil ble gjort der jeg som ufaglært var nødt til å påpeke disse. Hvis ikke jeg hadde sett dette så hadde det ikke blitt rettet opp. En del av feilene ble heller ikke rettet opp. Kommunikasjonen var bra i begynnelsen men endte i en ganske manglende sådan. Ikke helt ærlig på en del punkter. Var nødt til å påpeke en god del ting mht. Maling. Det ble brukt ufaglærte hjelpemalere.

Lena, Oslo, 3. april 2020

Malejobb

Trengte å få gjort malerarbeid på kort varsel. Fleksibel, arbeidet utført etter avtale med godt resultat. Anbefales.

Leif, Slemmestad, 19. mars 2020

Oppussing av leilighet på ensjø.

Veldig fornøyd med firmaet og kommer garantert til å bruke dem igjen!

Anita, Oslo, 16. mars 2020

Pusse opp 4 roms leilighet bad kjøkken

Arbeidsomfanget var total oppussing av en 4-roms leilighet. Meget profesjonelle håndverkere og legger de stor vekt på kvalitet i sitt arbeid. Det var lett å kommunisere med prosjektleder og alltid tilgjengelig. Vi ble svært fornøyd med resultatet og det ble gjennomført iht. Avtalt pris. Anbefales på det varmeste, og vi kommer til å bruke de i fremtiden for andre jobber.

Priya, Oslo, 28. feb. 2020

Legge parkett og male vegger

Vi hadde et større oppdrag med legging av parkett med varmefolie, listing og maling i to hele etasjer. Det ble også revet en peis og satt opp en ny vegg. Oppdraget ble utført raskt og resultatet ble perfekt. Det var veldig god kommunikasjon underveis og alle detaljer på oppdraget ble nøye avtalt ved utfylling av kontrakt. Alle håndverkerne var vennlige og pålitelige og kunne kommunisere på norsk eller engelsk. Jeg kommer til å bruke dette firmaet igjen og kan varmt anbefale det videre! Dyktige håndverkere som leverte over forventning.

Heidi, Oslo, 15. feb. 2020
Vis flere evalueringer

Kart