Siste evalueringer (6)

Restaurering av 5 garasjer i rekke

Er meget godt fornøyd med jobben som er utført. Hyggelig firma å forholde seg til. Daglig leder var svært grei,og enkel å forholde seg til. De ga ett anbud som de holdt seg til fra start til slutt. Anbefaler Daro Bygg AS til andre,som skal ha utført forskjellige snekkerjobber.

Arvid, Sjetnemarka, 12. okt. 2020

Dusjhjørne - lokal utbedring

Doro utførte lokal utbedring av dusjsone. De var effektive, holdt god kommunikasjon og jeg ble veldig fornøyd med både resultat og pris!

Camilla, Trondheim, 28. mars 2020

Støping av trapp

Veldig fornøyd med Daro Bygg AS! Lett og ha med å gjøre. Kom med en bra pris sett mot andre, og ferdigproduktet ble som han lovet, bra! Vi brukte Daro til å støpe trapp med rekkverk.

Morgan, Trondheim, 24. mars 2020

Bytte av gjerde

Jobben jeg trodde skulle ta en uke ble utført i løpet av et par dager og til eksakt avtalt pris. Kan trygt anbefale dem.

Karin, Trondheim, 19. mars 2020

Tetting av tak over garasje ca 50 m2

Daro bygg gjorde en god jobb hos oss med å legge tekke på betongtak og legge nytt flisgulv på våtrom. Håndverkerne (som stort sett var øst-europeere og snakket dårlig engelsk) var veldig raske og effektive. De stod på til jobben var gjort selv om det ble sene kveld eller helg. Så langt vi kan vurdere gjorde de også godt arbeid. Kommunikasjonen med daglig leder var meget god. Han responderte raskt og kom gjerne for å inspisere. Prisen var også god sammenlignet med andre tilbydere. Det eneste som trekker litt ned er at de ikke bestandig klarte å holde fristene som de hadde gitt oss.

Kjartan, Trondheim, 1. okt. 2019

Legging av mosaikk fliser på en pipe

Jobben blei utført på en effektiv og profesjonell måte. Flisleggeren var nøye og effektiv, samt at støv og søl blei godt til et absolutt minimum. Absolutt fornøyd.

Knut, Trondheim, 25. sep. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Argon Elektro AS

4.6 262 evalueringer Trondheim

Bygg & Service Jan Kucharski

4.8 271 evalueringer Trondheim

Rimbygg Rimas

4.6 84 evalueringer Trondheim