Siste evalueringer (15)

Nytt laminat til kjøkken

Kjempeflinke.

Safdar, Oslo, 22. juli 2021

Install floors,repair and install walls in 80m2 apartment

Extremely frustrating and disappointing experience. I am currently in legal proceedings to get back money owed to me by Phoenix. According to the owner, the accountant has taken all the company's money. Unbelievably unprofessional.

Miriam, Oslo, 3. juni 2021

Male og fjerne strie

Veldig fornøyd. De gjorde alt for at resultatet skulle bli veldig bra. Jeg fikk også gjort ekstra arbeid/oppdrag og de leverte innenfor tiden. Ryddet og gjorde det pent etter seg. God pris. Anbefales. Skal bruke dem igjen.

Paul, Oslo, 29. mai 2021

Bygge ny vegg + rive del av vegg + maling

Jobben og sluttresultatet ble bra. Men jobben tok mye lenger tid enn avtalt. Det va i grunn ikke noe problem. Men det blir frustrerende når de blir lovt at alt skal være klart på ons, sen tors, sen lør å så er de ikke klart før tirs/ons uken etter. Å så lurer jeg på om han som monterte kjøkkenet vårt har gjort dette før. Han brukte 4 timer på å montere døren til oppvaskmaskinen, lagde en dårlig løsning for montering av ovn (for at han ikke fant platen ovnen skulle stå på) den fant vi selv på 1 min. Ahmad er en veldig hyggelig fyr men opplever at de han tok inn som hjelp for å gjennomføre jobben trekker ned vurderingen.

Emelie, Oslo, 10. mai 2021

Oppussing av soverom

Jeg fikk hjelp av Phoenix General Services til å fikse soverommet mitt etter en oversvømmelse. De pusset, sparklet, malte tak og vegger, la gulv, satte opp lister, monterte skyvedørsgarderobe og slisset opp spor til skjultanlegg. Eventuelle justeringer underveis tok de på strak arm med et smil, og de hentet alt materiell som trengtes underveis slik at jeg ikke fikk bryderi med å få med 4,5 meter lange lister o. L. Hjem fra byggevarehandelen. De var kjappe til å komme i gang med jobben, og jobbet jevnt og trutt til de ble ferdige. De var også fleksible mtp. Koordinering med elektriker.

Øivind, Oslo, 15. april 2021

Sparkle/pusse del av taket

Godt gjennomført arbeid! Gode innspill til hvordan vi kunne løse det vi ville få til.

Knut, Oslo, 4. okt. 2020

Helsparkling av soverom

God service, bra utført arbeid til avtalt tid.

Inger, Gjerdrum, 24. sep. 2020

Sparkling og maling 2 soverom

Phoenix gjorde en kjempegod jobb, raskt og effektivt også. Underveis ble ytterligere oppgaver lagt til oppdraget, noe de løste på en utmerket måte. God kommunikasjon hele veien. Vi påpekte en liten feil når oppdraget var fullført. Phoenix kom tilbake allerede dagen etter å utbedret feilen! Det er god kundebehandling og profesjonalitet fra hyggelige og dyktige håndverkere. Kommer definitivt til å bruke Phoenix til oppdrag igjen senere!

Mari, Strømmen, 9. aug. 2020

Male stua og kjøkkenet

Veldig fornøyd med arbeidet. God dialog med Ahmad gjennom hele prosessen.

Frédéric, Oslo, 6. aug. 2020

Retting/sparkling av vegg

Veldig god og grundig jobb! Hyggelige og profesjonelle håndverkere som man merker er opptatt av kvalitet i sluttresultatet. Veggene våre er nå helt strøkne.

Andreas, Oslo, 14. juli 2020

Sparkling og maling av soverom

Vi oppgraderte soverommet til vår eldste sønn med hjelp av Ahmad og hans team i Ponix General Services. Kvaliteten på arbeidet var særdeles bra, og det ble jobbet effektivt og godt. Oppstart dagen etter at vi ble enige om at de tok jobben. Seriøse og gode håndverkere vi virkelig kan anbefale. Vi kommer til å benytte oss av dem igjen!

Morten, Oslo, 6. juli 2020

Hvitbeise tak

Veldig ryddige, punktlige og dyktige folk. Anbefales!

Ragnhild, Skedsmokorset, 5. juli 2020

Trenger sparkling av minst en vegg på ca 4 meter

Veldig bra utført jobb. De jobber hardt, er nøyaktige og vet hva de driver med. Anbefales.

Jan, Oslo, 3. juli 2020

Male to levegger m/dør

Jeg er er kjempefornøyd med arbeidet Phoenix General Services gjorde på vår terrasse, og anbefaler firmaet på det varmeste. God kommunikasjon underveis, god pris og profesjonelt gjennomført arbeid. Ringer dere absolutt igjen dersom vi trenger mer hjelp.

Magne, Oslo, 1. juli 2020

Sparkle gipsplater på soverom

Veldig fornøyd med arbeid utført 👍.

Alex, Strømmen, 27. juni 2020
Vis flere evalueringer

Kart

Kart