Siste evalueringer (6)

Listing

Hjalp oss å legge gulv på to rom samt liste rundt dører innvendig. Jobbet effektivt og gjorde en veldig god jobb! Anbefales!

Simen, Molde, 29. nov. 2020

Montere 2 stk hybel kjøkken.

Jeg er godt fornøyd med arbeidet.

Olav, Molde, 19. nov. 2020

Oppussing enebolig

Hustadvika Bygg har hjulpet oss med oppussing (gulv, vegger, tak) i stue, kjøkken, trappeoppgang og inngangsparti, samt montering av nytt kjøkken. Vi er fornøyd med jobben som er gjennomført av Hustadvika Bygg. Snekker har vært svært effektiv og gjennomført oppdraget på en god måte. Dialogen har vært god og underveis har han vært behjelpelig med gode råd og løsninger. Veldig ryddig også i forhold til priser og kontrakt. Ingen store overraskelser når jobben har blitt fakturert oss. Vi er godt fornøyd og kan trygt anbefale bedriften til andre.

Håkon, Molde, 29. april 2020

Renovering av stue og kjøkken

Arbeidet ble gjennomført til rett tid, og til avtalt pris. Tilleggsarbeider ble gjort med egne avtaler. Der det var bruk for andre fag (elektriker, rørlegger), ble disse hyret inn og arbeidet koordinert på en god måte. Alt arbeid ble utført slik det var forventet, og samarbeid og kommunikasjon var enkel. Både mail, SMS og telefon ble brukt, og svar kom raskt.

Erling, Elnesvågen, 27. jan. 2020

Skifte ut vinduer

Godt utført jobb til avtalt pris. Kan anbefales.

Svein, Farstad, 12. nov. 2019

Bygge garasje

Er kjempefornøyd med jobben som ble gjort av hustadvika bygg. Satt opp garasje på 7x7 meter. Ble satt opp på avtalt tid og avtalt pris.

Tommy, Elnesvågen, 6. nov. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Hestad Bygg AS

4.8 5 evalueringer Elnesvågen

Hustadvika Bygg AS

4.3 6 evalueringer Elnesvågen

HTL Electric Group AS

  Elnesvågen