Siste evalueringer (11)

Montering av peis/vedovn

Hyggelig mann, og vel gjennomført arbeid. Kan anbefales.

Johanna, Stavanger, 28. jan. 2021

Muring av peis

Jan Brage er meget profesjonell med et glimt i øyet. Han får min sterkeste anbefaling! God pris gir han også.

Andreas, Hafrsfjord, 3. sep. 2020

Montering av peis i murveggen

Kjempe bra jobb! Anbefales! ! !

Kinga, Randaberg, 30. juli 2020

Montere peisovn

Jan Brage er veldig hyggelig, lett å kommunisere med og kvaliteten på arbeidet er veldig bra! Er også veldig fornøyd med prisen jeg betalte for arbeidet. Anbefales!

Elin, Sandnes, 15. juli 2020

Ny ovn pluss installasjon

Flott utført arbeid! Lett å kommunisere med og svært god pris. 10/10 !

Marius, Hafrsfjord, 8. juli 2020

Reprasjon av blikk/bly rundt murstein pipe på tak.

Veldig bra utført jobb. Personen er 100% til å stole på, utfører jobben etter avtale. Kan virkelig anbefales. Proff arbeid til en bra pris. Skal du ha hjelp til pipe/mur er dette en du virkelig kan stole på.

Bjarte, Sandnes, 2. juli 2020

Skifte peis

Denne arbeidskaren har yrkesstolthet og "glimt i øyet". Jeg var så heldig å ha pappaperm da han jobbet hos meg og jeg viste sikkert over "middels" interesse over arbeide han utførte. Jeg så at det ble utført med presisjon i alle lagene i pipa ettersom det måtte lages nytt avtrekk og det gamle måtte dekkes. Egentlig er alle punkter ovenfor aktuelle, så vanskelig å velge. Han var veldig behjelpelig i hele prosessen og jeg sitter igjen med en veldig god følelse av "arbeid særdeles godt utført". Leser du dette Jan; Mange takk for at du tok deg tid til å fortelle om prosesser og forskjeller underveis, jeg lærte faktisk ganske mye:) Super kvalitet til super pris!

Geir, Stavanger, 22. juni 2020

Flytte på røykerør i pipe

Jan Brage er kjempe hyggelig å snakke med, ingenting er problem, han stiller opp og gjør jobben kjempe bra. Vi er super fornøyd med arbeidet, anbefales på det sterkeste hvis du trenger hjelp med å forandre noe med tanke på installasjon av ovn/peis.

Jan, Sandnes, 23. des. 2019

Skifte vedovn,mure nytt uttak

Jeg er veldig fornøyd med Jan Brage. En mann med mye humor, nøyaktighet og pris. Han innfridde alle mine ønsker på en god måte. Jeg anbefaler Jan Brage og stiller gjerne som referanse.

Solfrid, Stavanger, 30. nov. 2019

Montering av vedovn

Veldig fornøyd med både utført arbeid og valg av firma. Gode råd underveis gjorde at resultatet ble mye bedre enn først planlagt. Arbeid utført til avtalt tid(selv i en hektisk tid for firmaet) og til avtalt tid! Anbefaler dette firma på det sterkeste! :-).

Kenneth, Randaberg, 23. okt. 2019

Montere peis

Meget fornøyd med jobben og resultatet. Profesjonelt utført til avtalt tid og pris. God kommunikasjon underveis. Rydder fint opp etter seg. Jan Brage er tillitsvekkende, effektiv og nøyaktig. Kan absolutt anbefales!

Hanne, Hafrsfjord, 30. sep. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

REHABLAGET AS

4.9 88 evalueringerBetalt Tananger

Kristofan Byggmester

4.7 54 evalueringer Hafrsfjord

Jan Brage Michelsen Murerfirma

5.0 11 evalueringer Hafrsfjord