Siste evalueringer (8)

Bygge terasse

Meget bra utført jobb av Sinteka AS, Jobbet effektiv og utførte jobben etter avtale. Kan anbefales på det sterkeste. Mvh Petrit.

Petrit Hasanaj, 9. juni 2020

Bygge ny terrasse med taket over og åpne kjeller dør med trappe og vegger som trenges.

Veldig profesjonelle arbeider, ta vara på alt detaljert kom alltid med bra forslag gjennomførte jobben som viste kunnskap. Prisestimat som stemte med sluttresultatet. Alt i alt, veldig fornøyd, anbefaler 👍.

Hazem Abdalla, 12. mai 2020

Bygge platting

Vi har fått ny utvidet terasse! Veldig stødig og fint resultat. Effektive og til å stole på.

Linn Pedersen, 28. april 2020

Sette opp nytt tilbygg

Jeg vil ikke anbefale dette firmaet til andre, de er ganske useriøse holder ikke avtalen, kommer ikke for å jobbe, de henger deg virkelig hardt godt sakt om dem. Og de ber om hele kontraktsummen før oppdraget er ferdig, noe jeg definitivt vil fraråde dere fra å gjøre, fordi da har du et virkelig stort problem med at de ikke kommer og du sitter igjen med hele prosjektet og ingen penger. Min erfaring de siste ukene har vært helt jævlig de kommer ikke på flere dager, når du tar kontakt sier dem de kommer men det skjer ikke, og hvis du er så heldig at de kommer kommer dem kun for 1 times jobb. Jeg er kjempe misfornøyd med dem og vil derfor ikke anbefale disse til noen andre å inngå avtale.

Irfan Ashraf, 21. april 2020

Kunde not respect workers and want to we working how in army!!Each day stay near to back worker and say what need do it and not can finisch prosjekt of kunde.We mistake to start this kunde prosjekt.All workers angry and dont want go in this prosjekt!! We mistake to start this prosjekt.

SINTEKA AS 26. juni 2020

Bygging av terrasse

Satte opp platting på hytta. Arbeidet ble utført kjapt og med upåklagelig kvalitet. Dette firmaet har jeg ikke problemer med å anbefale til andre.

Tore Hermansen, 21. april 2020

Plattinger

Raske, effektive og proffe. Anbefales på det varmeste!

Paul Østbye, 20. april 2020

Gjøre ferdig tak med lekter og montere takplater

Veldig profesjonelt,anbefaler veldig til alle som trenger hjelp fra snekker firma👍.

Halid Sabic, 26. mars 2020

Renovere kjeller og bygge ny terrasse

Sinteka AS utførte totalt renovering 1&2 etasje i enebolig i vinter/vår 2019. Håndverker er kjempe flinke og punktlige når de utførte jobben. Kommunikasjon var kjempe bra underveis også derfor vi ga dem nytt prosjektet (renovering av kjeller og bygge terrasse og rekkverk rundt hester). Meget profesjonelt gjennomført. Vi skal bruke Sinteka AS videre på våre prosjekter og anbefaler dette firma til andre også. Vi takker dagligleder Anderos og resten av hans hele team for jobben de gjorde hos oss og ønsker dem lykke til videre med nye prosjekter.

Nasir Aziz, 13. aug. 2019
Vis flere evalueringer

Kart

Kart