Siste evalueringer (6)

Glassvegg til kontor

Vi fikk utført en montering av glassvegg i et kontorlandskap, og er veldig fornøyd med resultatet. Utrolig effektivt, ryddig og profesjonelt. Hyggelige montører som møtte opp til avtalt tid og gjorde jobben presist til en god pris. Kan absolutt anbefale denne leverandøren til liknende oppdrag.

Fontenehuset, Ski, 14. april 2021

New york glassvegg

Er meget fornøyd med dette selskapet, best på pris og fantastisk bra finish. Har hold alle frister og ingen overraskelser underveis. Kan på det varmeste anbefale Raiga Bygg!

Thomas, Duken, 29. nov. 2020

Glassvegg til kontor

Veldig ryddig og god kommunikasjon, gjort en god jobb som er absolut å anbefale. Pris og arbeid kvalifiserer til terningkast 6.

Roar, Sandefjord, 10. nov. 2020

Glass rekkverk

Satt opp 6 meter rekkverk i det nye huset vårt, det ble kjempe fin, fikk veldig god pris, rask tilbakemelding, fikk levert som det planlagt, ryddig effektivt. Skal bruke i det neste huset vårt og Anbefaler på det sterkeste 👍👌👌.

Sandeep, Holmestrand, 8. nov. 2020

Glassplate over kjøkkenbenk

Bestilte glass for montering over kjøkkenbenk etter mål. Bra finnish og nøyaktig jobb med alle hull til stikk. Bra service med levering i Oslo. God kommunikasjon og bra tips for montering.

Jørund, Oslo, 30. sep. 2020

Justering av skyvedører i glass

Jobben ble gjort meget raskt og var utført som forespeilet, med høy kvalitet. Raimontas og Raiga Bygg var både pålitelige og ryddige i kommunikasjon og gjennomføring. Anbefales på det sterkeste!

Erik, Oslo, 29. sep. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

PROFFE BOLIGPARTNER AS

5 49 evalueringerBetalt Stavern

Per Abrahamsen A/S

4.8 75 evalueringerBetalt Sandefjord

Pro-bygg Frantisek Kurcina

4.8 41 evalueringer Nøtterøy