Siste evalueringer (11)

Minigraver,flytte masser i hage

Kom 4 dager etter lovet, gjorde en god jobb på en brøkdel av estimert tid, fakturerte likevel fullt ihht estimat. Halvveis i prosjektet forsvant han og kom aldri tilbake. Umulig å få tak i på e-post, telefon eller sms. De få gangene jeg fikk kontakt ble det gitt løfter som ikke ble holdt. Må legge ut resten av jobben på nytt og er nå en mnd forsinket og passe sur. Det er helt greit med forsinkelser, men man må ha dialog.

Bernt, Heggedal, 22. sep. 2022

Løfte setting i garasje

Rask respons, detaljert pristilbud og profesjonell gjennomføring.

Elsa, Nesodden, 20. juli 2022

Utbedre innkjørsel til hus - (ca 4 - 5,5 meter bred og 13,5m lang- ender i innsnevring til innebygd garasje)

Roos Marskin Drift har ikke gjennomført oppdraget som avtalt. - Det er lagt to typer grus på gårdsplassen, en lys og en mørk. Dette ble det klaget på. Vi ble enige om at det skulle skiftes ut til den grusen vi bestilte. Vi har avtalt tid flere ganger for å få gjennomført arbeidet. De kommer ikke og svarer ikke når vi kontakter dem. - Det skulle legges duk på plenen i tillegg til jord. Det ble ikke lagt duk. Det ble heller ikke lagt jord på hele plenen, slik vi har betalt for. Fredrik Roos som er daglig leder av selskapet har ikke gjennomført oppdraget i tråd med avtalen. Dette firmaet bør dere ikke benytte dere av. Helene Øvrelid og Kjeld Christensen.

Helene, Son, 12. sep. 2020

Hei. Dette strider imot hva dere faktisk har betalt for. Se på deres faktura og legg merke til Avslag i pris, grunnet ingen/0 behov for fiberduk for utlegg på jord på allerede eksisterende jord dekke. Jord på hele plen var ikke bestilt av Helene Øvrelid og godtok arbeidet ved arbeids slutt. Singel i gårdsplass vill skiftes ut, da vi har mulighet til å utføre dette, tatt i betraktning karantener. Anbefaler å ta direkte kontakt med oss for å løse tvist. Mvh Roos Maskin Drift

ROOS MASKIN DRIFT 15. nov. 2020

Drenering

Det tok lang tid å komme i gang, men etter en del purringer ble arbeidet utført som forventet.

Jørgen, Nordre frogn, 7. sep. 2020

Graver med minigraver og tid til å hjelpe oss?

Bra kommunikasjon og levert som avtalt. Løsningsorientert og kan det de driver med! Ingen bekymringer og kan trygt anbefales til andre! Østfolding som er anleggsgartner og kan faget sitt! Vi gravet og gjorde om på nesten hele hagen vår og fikk tips og råd og gode ideer underveis!

Ine, Billingstad, 19. mai 2020

Reperasjon av brosteinvegg etter ras

Hold dere unna! Dette er desidert det verste firma jeg har vært borti. Fredrik Roos kom på befaring først i Januar og skulle starte arbeidet snarest mulig etter det. Først ble oppstarten utsatt, deretter kom Covid-19 og han har brukt det som "unnskyldning". Ingen kontakt når jeg ringer han eller sender sms. Svarer tilbake på sms at han ringer opp igjen, men det skjer ikke, hevder å ha sendt meg e-post med utsettelser på oppstarten, noe jeg ikke har mottatt. Når jeg nå har villet avbryte kontrakten basert på hans uprofesjonalitet, hevder han at han ikke ville ta jobben uansett fordi jeg ville at han skulle jobbe svart. Her renner det inn med unnskyldninger og forklaringer som er løgn.

Adnan, Oslo, 17. feb. 2020

Lysgrav - 4 vinduer

Fredrik er flink og hyggelig. Gjorde en del andre arbeider for meg mens han var igang.

Jonas, Sørumsand, 11. feb. 2020

Drenering rundt huset

Jeg har prøvd å kontakt ham ang jobben mange ganger. Men får ikke kontakt og jobben er ikke ferdig ennå som han sa at det skulle bli ferdig. Tilslutt måtte gi meg å ikke ringe mer. , fikk hjelp fra naboen får å ringe ham. Men fosvinner igjen. Uprofessjonelle arbeidet.

Sukanya, Sellebakk, 25. jan. 2020

Som det er bestilt asfalt og ferdig stilling hos deg onsdag 22.04.2020. Har dialog med din nabo da det er de som er berørt av grave arbeider.

ROOS MASKIN DRIFT 21. april 2020

Legge belegningsstein på gårdsplass.

Anbefales. Veldig ryddig prosess. Ferdig før avtalt tid, høy kvalitet på arbeidet og upåklagelig oppfølging fra start til mål.

Pål, Halden, 20. jan. 2020

Varetransport/budbil - fra 0675 oslo til 1169 oslo - så fort som mulig,helst i dag

Alle punktene over var tilfredsstillende, både pris, kommunikasjon, pålitelighet, kvalitet, ryddighet, og vi er utrolig fornøyd. Roos Maskin Drift anbefales på det sterkeste til andre.

Ellen, Oslo, 31. des. 2019

Inspeksjon/vurdering dreningsarbeid

Solid kunnskap og fleksibel. Roos Maskin anbefales. Kunne tenkt meg å benytte dette firmaet videre.

Mattias, Lillestrøm, 3. des. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER