Siste evalueringer (6)

Trenger hjelp med å tegne opp plantegning angænde søknad om bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel

Falah Issa er tålmodig, imøtekommende og pålitelig. Arbeidet ble utført på en hyggelig og profesjonell måte. God kommunikasjon underveis. Anbefales på det sterkeste.

Boro, Råholt, 5. jan. 2021

Tilbygg/terrasse < 50m2

Kjempe flink. Holder avtaler og følger opp saken. Samarbeidsvillig.

Yasir, Frogner, 26. nov. 2020

Bruksendring

Jeg er kjempe fornøyd med jobben utført av Falah Issa. Kommunikasjonen og forståelse av det jeg ønsket var lett for lage plan. Jobben ble utført på veldig ryddig måte. Falah er anbefalt på det sterkeste. 110% fornøyd med slutte resultatet. ? ?

Seema, Strømmen, 16. sep. 2020

Bruksendring av kjeller i lørneskog

Det var veldig god å velge Falah Arkitektur, vi har ombestemt oss og endret i planløsning og han var veldig tålmodig med oss.

Toni, Oslo, 16. sep. 2020

Tegne opp utleiedel på eksisterende hus

Falah tegnet tilbygg på nåværende enebolig for oss. Er virkelig fornøyd med det gode arbeidet. Veldig god planløsning, nydelig og gjennomført arkitektur. Vi fikk mer enn vi ønsket, og en gjennomgående god kvalitet på hele arbeidet. Vi har avtalt et nytt tilbygg med Falah fordi vi er så fornøyd. Kan anbefale han på det sterkeste!

Tina, Vestby, 4. sep. 2020

3d tegninger av ny tomannsbolig

Falah har god estetisk sans. Han jobber lange dager for å få gjøre skikkelig jobb som du blir fornøyd med. God dialog underveis og hyggelig pris. Vurderer å bruke han som ansvarlig arkitekt i vår neste prosjekt.

Osman, Drammen, 23. aug. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Designart Oslo

5.0 2 evalueringer Oslo

Schpaa AS

5.0 1 evalueringer Oslo