Siste evalueringer (10)

Male vegg og tak

Veldig fornøyd med arbeidet gjennomført av Miro, vakker resultat og god kommunikasjon underveis. Anbefales!

Silvia, Oslo, 24. sep. 2020

Maling av 50kvm loft

Vi er superfornøyde med Nord Cro og jobben de gjorde. De var ryddige, flinke, nøye og opptatt av å gjøre en meget god jobb. Vi kan anbfale dem varmt!

Camilla, Oslo, 6. sep. 2020

Vasking av vegger og tak,før maling av vegger

Very good job, quick to respond throughout the assignment and gave me tips on how to get the best possible result for my apartment. Highly recommended and will definitely use them next time I need to paint.

Fredrik, Oslo, 1. sep. 2020

Sparkle og male både vegger og tak i leilighet

Nord Cro Kreative Løsninger har utført jobben her med høy kvalitet og stor grad av service. De har vært veldig tilegnelig, og behjelpelig med å finne gode løsninger.

Yasir, Oslo, 14. juli 2020

Maling av tak

Ryddig kommunikasjon. Jobben ble utvidet til å male hele leiligheten. Tydelig kontrakt. Utført arbeid av høy kvalitet og til avtalt tid. Anbefales gjerne!

Tor, Oslo, 11. juli 2020

Innendørs maling av tak og vegger

Nord Cro utførte en større malejobb hos oss; maling av tak og alle vegger innvendig i rekkehus på 107 kvadratmeter. De var veldig profesjonelle på befaring og kommuniserte godt i forkant og ga råd og tips om fargevalg etc. De utførte jobben meget profesjonelt til avtalt tid og ryddet bra etter seg. Vi var bortreist i to uker mens de jobbet, og de kommunisere veldig godt med oss underveis og sendte blant annet bilder av framdriften underveis. Vi gir Nord Cro våre beste anbefalinger.

Tone, Oslo, 13. juni 2020

Pusse ned og male mur som har boblet i maling pga fukt

Etter noe diskusjon om malingstype og primer (bl. A. Hva diffusjonsåpen innebar) ble vi enige. Utførelsen av arbeidet deretter gikk fint, men gikk noe over tiden som var avsatt. Hyggelige folk.

Randi, Oslo, 30. mai 2020

Litt sparkling samt maling tak,dørkarmer og vegger.

Kom raskt på befaring og kom etter kort tid med pristilbud. De hadde også den laveste prisen av de 4 som gav anbud. Grei kommunikasjon på engelsk. Arbeidet ble utført raskt og effektivt med ett meget bra resultat. De forlot arbeidsstedet ryddig og rent. Kommer nok til å bruke de igjen om jeg skal ha utført sparkling/maling.

Torbjørn, Oslo, 13. mai 2020

Painting of 27 m2 apartment

Very satisfied with all aspects of work from Nord Cro Kreative Løsninger. Experienced craftsmen who transformed my 12-year old apartment to look like new. In addition, offered good assistance on a carpentry/woodworking issue i needed to resolve. At the end, no mess left behind. Highly recommended.

Sotiris, Oslo, 9. mai 2020

Ferdigstilling og maling av vegg

Wow, de fortjener minst seks stjerner! Firmaet arbeidet fort, men veldig nøye, rommene som de gipset og malte er blitt helt fornyet. De har tydeligvis masse erfaring og topp standard. De ryddet nøye etter seg og var veldig hyggelig og lett å kommunisere med. Prisen var veldig god, men de overasket meg ved å gjøre enda mer enn det vi hadde avtalte! Jeg anbefaler Nord Cro og ble 100% fornøyd.

Georgiana, Oslo, 29. feb. 2020

Maling av sirka 90 kmv leilighet

Anbefales på det sterkeste.

Maria, Oslo, 15. okt. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 225 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 155 evalueringer Oslo