Siste evalueringer (26)

Oppussing av leilighet.

Brukte Oslo elektro og rør til å renovere stue og kjøkken. Veldig fornøyd med arbeidet som vart gjort, spesielt på kjøkkenet og rørlegger jobben. God kommunikasjon underveis. Var behjelpelige og lett å samarbeide med. Kom raskt å fikset lekasje på kjøkkenet.

Ingrid, Oslo, 18. mars 2021

Flytting av vannrør og avløpsvann kjøkken

Vi har flyttet vannrør, lagt opp nytt elektrisk anlegg til kjøkken og fått montert opp ett nytt kjøkken. Vi er spesielt fornøyd med rørleggerarbeidet og kjøkkenmonteringen. Svært effektivt og ryddig arbeid. I tillegg fikk vi en utfordring med at kaldtvannet frøs på kjøkkenet, noe de kom tilbake og løste vederlagsfritt. God kommunikasjon underveis i prosjektet. Gjenstår å tette 2 hull i gipsvegger etter gjennomføring av ledninger til elektro som vi ikke kom helt i havn med. Kan anbefale disse videre til andre.

Terje, Oslo, 20. feb. 2021

Kjøkkenrenovering

Oslo Elektro og Rør AS har gjennomført total oppussing av kjøkkenet vårt og vi er kjempe fornøyd. Resultatet ble meget bra. Disse gutta er dyktige og effektive håndverkere som leverte arbeidet til avtalt pris, og god kommunikasjon med leder Mustafa. Dette selskapet kan anbefales på det sterkeste.

Sanaullah, Oslo, 3. okt. 2020

Oppussing 80 kvm leilighet på st.hanshaugen.

Vi er svært fornøyd med arbeidet som ble gjort i vår bygårdsleilighet i Oslo med blant annet varmefolie, nye gulv og lister, nye innedører med fôringer og lister, omlegging av el og nye kurser, montering av nytt IKEA-kjøkken med flislegging og andre tilpasninger, samt nødvendig rørarbeid inkludert installasjon av varmtvannsbereder. Som alle gamle bygårdsleiligheter er vegger og gulv ikke rette og i vater, så spesielt fornøyd med hvordan Rias og hans kolleger tilpasset og fikk til pene avslutninger. Tett dialog og god oppfølging av Rias underveis. Takk for godt samarbeid!

Espen, Oslo, 22. aug. 2020

Rørlegging for flytting av kjøkken

Utførte jobben til avtalt pris og tid. Veldig effektiv og møte opp raskt ved behov. Anbefales.

Louis, Oslo, 28. juli 2020

Flytte kjøkken + vann og avløp

Brukte dem til å legge om vann og avløp ifm flytting av kjøkken, samt ny strømkretser til kjøkken og stue. Veldig fornøyd, god kommunikasjon, godt utført arbeid. Kommer til å bruke dem igjen senere!

Robin, Oslo, 13. juli 2020

Rørlegger til oppussingsprosjekt

Dyktig, kom med gode innspill, behjelpelig med nye oppgaver underveis, god på kommunikasjon og punktlig. Arbeid med nytt kjøkken, fikse en rørlekkasje, legge om vaskemaskin til nytt rom og ny varmtvannsbereder. Fair pris. Anbefales!

Valdemar, Oslo, 3. juli 2020

Oppussing av bad

Oslo Elektro & Rør renoverte hele badet mitt og jeg ble kjempefornøyd! De orienterte om lover og regler og kom med innspill og var veldig proffe. Jeg vil virkelig anbefale dette firmaet!

May-Liss, Oslo, 1. juli 2020

Bygge nytt kjøkken i stue + evt. pusse opp bad

Fagfolk som har vært fleksible, imøtekommende og har levert en veldig god løsning. Underveis i en oppussing er det ofte uforutsette utfordringer. Disse har Oslo Elektro & Rør håndtert godt: de har vært kreative, løsningsorienterte og alltid positive og service-innstilte. Dette er folk som bryr seg om å levere godt.

Simen, Oslo, 25. juni 2020

Montering av kjøkken

Pålitelig og effektiv. God kommunikasjon hele veien. Veldig fornøyd.

Pernille, Oslo, 25. mai 2020

Montering dusjvegg + flytting batteri opp

Faglig dyktig rørlegger. Holder som avtalt. Behjelpelig og løsningsorientert. Anbefales.

Marcel, Oslo, 12. mai 2020

Oppussing av bad

Jeg er meget fornøyd med Oslo Elektro & Rør AS, både med kommunikasjon, kvaliteten, og orden. . Politelig, effektiv, og løsning oriontert prosjektleder underveis hele prosjektet, hyggelige håndverkere som setter kunden i fokus. Resultatet blir akkurat som ønsket. Oslo Elektro & Rør AS kan anbefales.

D., Skjetten, 7. mai 2020

Pusse opp et lite bade

Oslo Elektro & Rør AS har levert meget god resultat. Jeg har fått et tilfredsstillende og rimelig pristilbud for hele prosjektet. Prosjektleder legger strek under kundens ønsker og kommer med bedre og fornuftige løsninger. Det har vært veldig organisert, og ryddig utførelse av hele prosessen i prosjektet. Ambefales på det sterkeste!

Susanna, Lørenskog, 5. mai 2020

Bytte baderomsinnredning

Veldig fornøyd med den utførte jobben, god kvalitet på arbeidet, øye for detaljer og gode løsninger. God kommunikasjon og hyggelige og proffe folk! Anbefales!

Aina, Oslo, 30. april 2020

Renovere kjøkken

Renovering av kjøkken: Jobben ble utført profesjonelt og som avtalt - både tidsmessig og økonomisk. Dyktige håndverkere. Kommunikasjon underveis var helt super. Oslo Elektro og Rør anbefales på det varmeste.

Gunn, Oslo, 26. april 2020

Demontere gammel kjøkkenvask og baderomsvask,samt montere ny vask og baderomsvask

Godt fornøyd med jobben som ble gjort! Oppdraget ble utført få dager etter anbudet ble lagt ut, og det ble utført på èn dag til tross for at arbeidet ble noe mer omfattende enn først planlagt. Hyggelige og dyktige til en fornuftig pris. Anbefales!

Vebjørn, Oslo, 14. april 2020

Hente og montere servantskap og et høyskap

Oppdraget var å hente servantskap hos leverandøren, demontere gammel vask og montere ny samt et høyskap. Til slutt kjøre bort det gamle. Vi inngikk skriftlig standardkontrakt og de holdt seg innenfor stipulerte timer. De var tydelige på telefon/sms om når de skulle komme og sa ifra med en gang det ble en uforutsett forsinkelse som de ikke kunne noe for. Rørleggermesteren var hyggelig, ryddig og ivaretok sikkerhet for å hindre smitte av korona. Eg kan godt bruke de igjen.

Lisa, Oslo, 14. april 2020

Av-/påkobling av vask og blandebatteri i forbindelse med bytte av benkeplate kjøkken

Rørlegger var raskt ute med svar og et godt tilbud. Kommunikasjonen rundt jobben var god både før og underveis i jobben. Forsinkelser fra andre leverandører gjorde at rørleggeren raskt kastet seg rundt for å få fullført jobben på en annen dag en planlagt. Godt fornøyd med leveransen.

Espen, Østerås, 13. april 2020

Rørlegger flytting av kjøkken

Jeg er meget fornøyd, med flytting av rør i forbindelse med kjøkken og montering av ny benkeberedere. Oslo Elektro og Rør fant gode løsninger på det nye opplegget og arbeidet ble pent utført. Han kom alltid når han sa han skulle komme. Når det blir tid for å pusse opp badet ringer jeg ham igjen.

Hans, Oslo, 8. april 2020

Pusse opp bad

Veldig raskt og godt utført arbeid. Kan anbefales!

Ingve, Snarøya, 7. april 2020

Nytt bad

Synd det bare er 5 stjerner som kan gis, for disse gutta fortjener mer. Sto på som bare det, og leverte topp jobb til en grei pris. Vi er svært fornøyde og gir dem med glede våre varmeste anbefalinger.

Dag, Oslo, 3. april 2020

Bytte servant med skap,og toalett

Veldig bra! Anbefaler dette firmaet!

Christopher, Oslo, 2. april 2020

Pusse opp gamle badet

Vi takker prosjektlederen for den gode innsatsen gjennom hele prosjektet fra start til slutt. Fremdriftsplanen var presis fullført, jobben utført uten stopp, alltid tilgjengelig og veldig god kommunikasjon hele veien, de hadde gode løsninger både før og under veis utførelsen. Hyggelige og dyktige folk. De har levert et godt bad. Anbefales på det sterkeste.

Chunlin, Lørenskog, 2. april 2020

Rør

Oslo Elektro & Rør AS utførte en meget bra jobb i min leilighet, de er grundige og nøyaktige i sin jobb utførelse. Kom med konstruktive løsninger på uforutsette hendelser underveis, flink til å spørre før eventuelle endringer som ikke var avtalt. Veldig god servise og lett å kommunisere med gjennom hele prosessen. Fått et veldig fint kjøkken med perfekt finish. Anbefales på det sterkeste.

Khamisa, Oslo, 20. feb. 2020

Rehabilitetering av bad fra 1986

Vi er svært fornøyde med jobben Oslo Elektro og Rør utførte hos oss med totalrenovering av bad fra 1986. Alt håndverksarbeid omfattende legging av ny membran, snekkerarbeid, elektro, rørleggerarbeid og flislegging ble profesjonelt utført og til avtalt pris. Det ble gitt gode råd underveis gjennom behagelig kommunikasjon. Etter å ha hørt utallige historier om amatørmessig flislegging hos andre tilbydere av totalrenovering, er vi spesielt fornøyd med utførelsen på vårt ban. Oslo Elektro og Rør kan anbefales.

Johan, Oslo, 15. feb. 2020

Renovering av leilighet

Jeg er kjempefornøyd med jobben Oslo Elektro og Rør AS har utført i min leilighet. Arbeidet var presist og feilfritt. Kommunikasjonen har vært super, og de har strekt seg langt for å imøtekomme mine behov og ønsker for å få det perfekte resultatet. Hver gang vi har møt på uventede utfordringer i oppussingen, har de klart å løse de på best mulig måte, som jeg er veldig fornøyd med! De har også vært effektive, og holdt seg til tidsfrister. Jeg vil gjerne anbefale dette selskapet videre for de som ønsker et profesjonelt selskap med god kvalitet, og samtidig hyggelige!

Abir, Oslo, 6. jan. 2020

Trenger rørlegger til oppussing av kjøkken og noe bad

Vi valgte Oslo Elektro & Rør AS til alt rørleggerarbeid i forbindelse med oppussing av kjøkken, nye baderomsmøbler på bad og skifte av varmtvannsbereder. Veldig fornøyd med jobben som ble gjort, kommunikasjonen underveis og prisen. De strakk seg det lille ekstra for å gjøre oss fornøyde og var svært fleksible underveis i oppussingsprosessen. Anbefales!

Michelle, Oslo, 2. jan. 2020
Vis flere evalueringer

Kart