Siste evalueringer (10)

Maling

Er veldig fornøyd med alle sider av deres arbeide. Har merket av for kvalitet ettersom det kun er mulig å med en markering, men de skårer høyt på samtlige samtlige parametre og selvfølgelig også på pris ettersom de jo fikk anbudet.

Roar, Drammen, 30. juli 2020

Beise hus

Måtte følge opp selv hele tiden.

Frank, Svelvik, 21. juli 2020

Beise hus utvendig

Hyggelige folk. Synes alt i alt var bra. Skal jeg pirke litt, så skulle jeg nok ha ønsket at de flyttet mer unna/dekket over mer for å slippe malingssøl. De dekket bakken og det var bra, men ser at ting som stod rundt har flekker. Burde kanskje ha flyttet unna bedre selv:-).

Siv, Mjøndalen, 1. juni 2020

Maling av gavlvegg

Raske og flinke. Bra pris. Hyggelige!

Petter, Drammen, 7. mai 2020

Vaske+male hus og garasje

Veldig fornøyd med vel utført jobb. Vask+maling av hus og garasje. Mubin og hans bror var to blide og meget hyggelige gutter. Snakket bra norsk og var behagelige å ha med å gjøre. De var opptatt av at jeg skulle bli fornøyd, og de leverte god service til en bra pris. Kan trygt anbefale dem videre til andre.

Kenneth, Bødalen, 3. mai 2020

Maling hus utvendig,del av fasade.

Maling av hus utvendig. Inkludert vasking, skraping og maling 2 strøk til fast pris. Malerne kom til avtalt tid og gjennomførte arbeidet raskere enn forespeilet. Imidlertid ble det brukt høytrykkspyler til å "skrape" vegg hvilket ikke er å anbefale av fagfolk. Veggen ble fliset opp og overflaten ble svært stygg. Det burde vært vasket og skrapet for hånd slik fagfolk anbefaler. Ellers ble malerarbeidet utført tilfredsstillende, men de har nok ingen malerfaglig kompetanse.

Sigbjørn, Hyggen, 26. april 2020

Montering av veggplater kjøkken

Oppdrag: Platekledning av kjøkken under rehabilitering. Bygg NY Verden var raskt tilgjengelige og utførte arbeidet med to dyktige håndverkere. De var nøye med detaljene, og kom med gode innspill under utførelsen for å bedre resultatet. Arbeidet ble fullført innen avtalt tid uten opphold. Vi kommer til å benytte dem igjen for fremtidig snekkerarbeid og kan gi dem vår varmeste anbefaling.

Stein, Bekkestua, 10. jan. 2020

Snekkererfaring - kledning - isolasjon - gips innendørs

Seriøs aktør. Byggde solid terrasse som kommer stå 200 år, veldig fornøyd. Jobbet også med kledning utvendig samt isolering/lofts-tak/gips innvendig. God kvalitet på arbeidet samt hyggelig/ fin komunikasjon undervreis (settes veldig pris på). Anbefales.

Kjetil, Åros, 10. des. 2019

Diverse maling og snekker oppgaver

Jobben ble utført raskt og effektivt, prisen var som avtalt. Litt språkproblemer, men det gikk greit. Firmaet brukte 3 ulike håndverkere hos meg. De 2 eldste var superflinke, den yngre var dessverre ikke så bra. Totalt sett er jeg godt fornøyd og kan anbefale de :-).

Mona, Drammen, 11. nov. 2019

Skifte vindu,nytt gulv og maling

Veldig flink folk ,gjort jobben sin seriøst og effektiv. Kan anbefale. Vi er svært fornøyd med dem sin jobben .

Kamaljeet, Sande i vestfold, 22. okt. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Polsk Bygg og Oppussingstjenester AS

4.7 64 evalueringer Drammen

Seabek AS

5.0 40 evalueringer Drammen

Gunes Bygg og Håndverktjenester

4.7 52 evalueringer Drammen