Siste evalueringer (12)

Maling av hus og garasje

Olda Bygg har vasket, skrapt og malt vårt store hus og vår garasje. De har kommet som avtalt og utført arbeidet på en veldig god måte. De har jobbet mye og vært svært effektive og ryddet flott opp etter seg. Vi er veldig fornøyde med deres arbeid og også prisen på jobben som også var hyggelig. Vi kan varmt anbefale Olda Bygg. Hilsen Anne Berit og Geir Aune.

Anne, Gressvik, 13. april 2021

Sette opp reisverk til fire vegger i kjeller + tak med mdf panel

Jobben gjort i henhold til tidsplan og slik vi ønsket det. Kunne planlagt litt bedre rundt vindu og dør med tanke på å få plass til utforing. Ellers pent arbeid og hyggelige folk. Ryddig faktura.

John, Jessheim, 20. mars 2021

Renovering av sokkelleilighet

OLDA Bygg AS ved Kristian har gjort en god jobb med renovering av vår sokkelleilighet. Selskapet ble anbefalt av en venn i nabolaget og jobben har blitt gjennomført iht avtale. Kristian er også god på fargevalg og kom løpende med anbefalinger og eventuelle korreksjoner underveis i prosessen. Ryddig selskap som ønsker å levere kvalitet og få et godt omdømme :-) Jeg kan anbefale selskapet og kan gjerne være referanse hvis ønskelig.

Frode, Skiphelle, 4. mars 2021

Sparkling og maling tak og vegger

Veldig bra sluttresultat ! God kommunikasjon og raskt utført til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd 😀.

Per, Moss, 15. jan. 2021

Oppussing av leilighet

Valgte Olda Bygg AS basert på vurderingene her inne, og jeg kan varmt anbefale dem videre! Flinke folk som utførte jobben på en god måte. Fikk gode tips og ideer til hvordan prosjektet skulle utføres, og de var veldig fleksible. Endt resultat ble veldig bra og jeg er storfornøyd.

Hannan, Oslo, 1. sep. 2020

Moss/rygge - ferdigstilling av selvpåbegynt oppussingsarbeid

Dette er hverdagsheltene vi trenger! Etter å ha lett etter andre som ville ta jobben møtte Krystian på avtalt tid, ga meg en pris og begynte arbeidet dagen etter. Håndverkeren han sendte fikk gjort mer på én dag enn hva jeg hadde fått gjort på flere måneder. Jeg er strålende fornøyd og bruker gjerne Olda Bygg ved neste anledning! De var ryddige, effektive og proffesjonelle. Anbefales!

Mads, Rygge, 20. aug. 2020

Maling av utvendig vegg

Vår eiendom på industriveien 12 på Hagan trenger utvendig maling og beisning av terrassebord i andre etasje. Vi valgte Olda Bygg AS utfra deres svar på mitt anbud uten å ha noen kjennskap til dem på forhånd siden Krystian, daglig leder virket å være grei. Vårt valg viser seg å være helt riktig. Jobben ble gjort på en meget grundig og ryddig måte. Men best er Krystians evne å kommunisere og vilje til å finne gode løsninger til kunde. Til å starte med tenkte vi kun maling men på flere steder er trepanel råtten og trenger reparasjon. Krystian foreslo å montere stål beslag som gir bedre beskyttelse. Sist men ikke minst er prisen fornuftig. Vi ser frem til fremtidige samarbeid med Olda Bygg AS.

Thanh, Oslo, 20. aug. 2020

Maling og evt.vask av hus

Meget bra kvalitet. Bra pris og kvalitet.

Ada, Moss, 19. juli 2020

Beise hus

Beising av hus, Rens og maling av tak og nye terrassebord på terrasse og uteplass. Alt gjort pent og til avtalt pris. Stadig bedt om å sjekke arbeidet og si i fra om jeg var fornøyd.

Gunnar, Drøbak, 18. juli 2020

Gjenstående småjobb i kjeller. sparkle,male.

Ryddig bedrift. Møtte opp til tiden. Gjorde jobben til avtalt tid og penger. Kvalitet på arbeid. Kommer til å bruke dette firmaet igjen.

Jon-Ola, Moss, 13. juli 2020

Snekker/male jobb

Jeg har hatt noen jobber på Mittanbud. Men denne jobben som ble utført av Olda Bygg er den mest ryddige og profesjonelle gangen. Fra jeg fikk tilsendt et svar på annonsen til ferdig utført arbeid, har jeg ikke støtt på noen av de vanlige problemene som har vært tidligere. De kom på befaring og gikk igjennom alt som skulle gjøres, i tillegg så fikk jeg ganske så mange gode råd om hva og hvordan jeg burde ha dt, så alt matcher hverandre. Jeg gikk for Olda Bygg, og jeg fikk en tid de kunne starte og en tid hvor de skulle bli ferdige. De ble ferdig 2 dager før tiden jeg fikk opplyst. Meget serviceinnstilt, og veldig fokus på at dt skal være rent og pent når de er ferdige. Anbefales på sterkeste.

Haoshar, Våler i østfold, 19. juni 2020

Beising av bjelker og gelendre.

Jobben ble utført med høy kvalitet og ryddighet. Krystian, daglig leder, fulgte opp under hele prosessen og var lett å kommunisere med. Anbefales!

John, Drøbak, 19. juni 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Olsen Blikk & Montasje AS

4.7 123 evalueringer Svinndal

Olda Bygg AS

4.9 12 evalueringer Våler i østfold

Østlandske Isolasjonsservice AS

  Våler i østfold