Siste evalueringer (7)

Skifte kledning på yttervegg

Christo Bygg leverte ett godt og ryddig tilbud, kom til avtalt tid og fullførte arbeidet innenfor det tidsrom de hadde estimert. De var hyggelig og behagelig å samarbeide med og leverte ett utmerket kvalitetsmessig arbeid. Vi gir de beste anbealinger.

Jan, Bergen, 9. april 2019

Nytt gipstak i stue

Christo bygg fremstod på en seriøs og profesjonell måte. Arbeidet ble utført me d høy kvalitet og god løsning, inklusiv malerarbeidet. Anbefales.

Rolf, Rådal, 3. feb. 2019

Installasjon av snøfanger på tak

Kom på befaring før jobb. Ga et godt tilbud. Strålende kommunikasjon underveis og jobb utført til avtalt tid og kvalitet. Meget fornøyd!

Trond-Eirik, Fana, 1. feb. 2019

Legge nytt parkett gulv + plating av tak.

Christo Bygg har gjort en fantastisk flott jobb i vår leilighet. Resultatet er et nydelig gulv lagt med høy faglig dyktighet og presisjon. Eier av firma deltok selv på arbeidet. Eier kom også også med råd og tips underveis som vi selv ikke hadde tenkt på. Christo Bygg jobbet effektivt og samtidig nøye. De kom presis på jobb hver eneste dag. De er ryddige og pålitelige. Vi gir dem våre beste anbefalinger! Kort oposummert: Man heldige dersom Christo bygg har anledning til å ta jobben!

Janniche, Bergen, 16. jan. 2019

Re-isolering av yttervegg mot grunn og lydisolering av tak

Vi fikk ett godt inntrykk av Christo Bygg når de var på befaring. De ga ett godt tilbud med rimelig tidsbruk og fornuftig pris. Jobben ble utført som avtalt, både med tanke på kvalitet, tid og pris. Det ble i tillegg satt opp en ekstra lettvegg med ventil og malt. Vi er meget godt fornøyde med jobben og opplevde Christian som meget ryddig og pålitelig. Vi anbefaler han gjerne til andre, og vil helt klart benytte han igjen ved nye prosjekter.

Ole, Rådal, 22. des. 2014

Plating,sparkling,maling

Plating av trappeoppgang på 3 etasjer er utført. Huset er gammelt og der var nok flere utfordringer på veien. Men de taklet Christo veldig bra. Vi er meget godt fornøyd med både utførelse og oppfølging av oppdraget. Veldig ryddig og greit. Bruker de gjerne en annen gang og anbefaler de mer enn gjerne. Anne og Egil Johannessen.

Anne, Nesttun, 25. nov. 2014

Fore ut vegg og sette inn skyvedør

Har fått utført utforing av innendørs vegg og utskifting av dør med skyvedør samt listing ved Christo Bygg AS (Christian Taule). Vi oppfatter arbeidet som svært godt og pent utført. Taule er fleksibel, holder avtaler, og har kommet med gode forslag til løsninger. Vi vil varmt anbefale ham, og vil definitivt benytte ham igjen ved senere behov.

Silje, Sandsli, 21. des. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Bergen Gruppen AS

4.4 63 evalueringer Nesttun

Kvalitets- Bygg V. Jaroslaw Marcin Piska

5.0 33 evalueringer Nesttun

Fix & Rehab AS

4.8 27 evalueringer Nesttun