NES BYGDESERVICE SA

4.5 (4 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

NES BYGDESERVICE SA

Om ossNes Bygdeservice SA er et samvirkeforetak som består av gårdbrukere og andre selvstendig næringsdrivende fra Nes. Vi har i dag kontor på Årnes og i Kongsvinger.

Siden starten i 2001 har Nes Bygdeservice utviklet seg til en bedrift som utfører mange oppgaver for offentlige, bedrifter, borettslag og private.

Sysselsettingen er i dag ca.60-70 personer,- i et bredt spekter av arbeidsoppgaver.

Vikartjeneste. for bedrifter i hektiske perioder er et område som vokser hvert år. Vi har dyktige og stabile arbeidsfolk og er fleksible. Dette er noe av årsaken til den gode veksten vi har hatt.

Vaktmestertjenester i offentlig sektor, privat næringsliv og for private er også ett marked som vi tilbyr gode og fleksible løsninger rundt.

Trefelling av vanskeligstilte trær i private hager og parkanlegg. Dette i sammen med skogrydding har etter hvert blitt en av våre spesialiteter. Vi har de siste årene ryddet kraftlinjer for strømleverandørene og Jernbaneverket i området. Vi har også utført rydding av skog og kratt langs veier.

Skulle dere ha behov for folk i travle perioder eller ved sykdom er det bare å ta kontakt med oss.Våre tjenester- Hjemmetjenester (rengjøring, flytting, hagearbeid, maling, følge til lege/tannlege med mer)
- Landbruksservice
- Vaktmestertjenester
- Linjerydding langs kraftlinjer, jernbane
- Felling av vanskeligstilte trær
- Skogrydding
- Stubbefjerning
- Flytting
- Vedlikehold av grøntanlegg
- Flishugging
- Gressklipping,
- Kantslått
- Varsling og dirigering av trafikk
- Graving
- Transport
- Snørydding
- Strøing
- Feiing av veier og plasser
- Rengjøringsoppdrag
- Vikartjenester innen landbruk, transport, bygg og anlegg

Spør oss gjerne om andre typer oppdrag.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften