Siste evalueringer (12)

Planting av "busker" ca. 25 løpemeter.

For å sitere en annen evaluering lengre ned "Bånn i bøtta". Jobben skulle ta 4-5 arbeidsdager. Fire og en halv måned senere er han ikke ferdig. Mange unnskyldninger: "Sykemeldt", "Sen postgang", "Regnskapsføreren hans må han vår signatur før han kan fortsette(! ? )", del-fakturerer hele tiden og legger stanser arbeidet i påvente av betaling. Han har en liten bil og må kjøre mange turer som faktureres ekstra - blir som ha flyttebyrå og kjøre moped!

Jonas, Oslo, 11. okt. 2018

Trimme thuja

Veldig fornøyd med raske svar, oppmøte til avtalt tid og veldig godt utført arbeid. La ut en jobb som viste seg å være for omfattende og tidkrevende. Gartneren kom med gode nye forslag til forbedringer i hagen før visning og salg av hus. Jobben ble gjort innen få dager og resultatet upåklagelig! Trenger vi en gartner igjen, blir Rognerud det naturlige valget. Anbefales på det sterkeste.

Heini, Oslo, 13. juni 2018

Plante tuja-hekk ca 15 meter

Flink gartner som hadde mye erfaring og plantet hekken på en god måte. Fikset god innkjøpspris og var veldig hyggelig i dialogen.

Robin, Oslo, 7. juni 2018

Hage som trenger reahbiltering

Jeg er fornøyd med arbeidet. Vi legger nå planer for våren 2017. Når det gjelder pris har jeg ikke ovesikt, da jeg ikke hentet tilbud fra andre enn Din Gartner- Rognerud.

Anne, Oslo, 18. des. 2016

Fjerning av småtrær/busker,samt klipping av hekk.

Vi valgte Din Gartner da vi fikk et meget godt inntrykk på befaring og prisen var konkurransedyktig. Men senere ser vi at her har vi blitt lurt. Han har ikke fullført det vi ble enig om. I tillegg kommer han med forslag som høres gunstig ut, men når vi får fakturaen blir vi sjokkert. Han bruker 3 timer på å kjøpe i 5 stk busker. Plantasjen ligger 10 min unna boligen. Så her ble totalprisen nesten 3500,-. Buskene kostet 900,-.

Øystein, Oslo, 21. nov. 2016

Beskjæring av frukttrær og hekk

En gammel hekk og gamle frukttrær ble veldig bra! Vi avklarte først ambisjonsnivå og rammer for oppdraget, etter det ble arbeidet utført på en måte vi er svært fornøyd med. God kommunikasjon underveis!

Øyvind, Oslo, 5. sep. 2016

Hekkeklipping i rådyrveien ,1413 tårnåsen

Etter oppklaring av en misforståelse ved/etter befaring ble vi enige om jobbens størrelse. Klipping av hekken og etterarbeidet ble utført til min store tilfredshet. Dette var tydelig en gartner som hadde yrkeskunnskap og redskaper som måtte til. Arbeidsfordelingen var intet problem,. Takk for vel utført arbeid. Hilsen Jan B. Sogn.

Jan, Tårnåsen, 3. juli 2016

Gjøre skog-lignende bakhage om til mer hage

Gartneren gjorde en ypperlig jobb med hagen. Han kom med konstruktive forslag og fant løsninger som var rimelige. Arbeidet var krevende, blant annet var det mange store røtter som måtte fjernes som ikke var synlige ved første befaring. Kommunikasjonen var grundig og hyggelig ved alle anledninger, og de ulike delene av jobben ble utført etter planen. Jeg kan godt anbefale dette firmaet til andre.

Magnus, Oslo, 11. des. 2015

Sette i stand en vanskjøttet hage.

"Bånn i bøtta". Styr unna denne "bedriften". Total mangel på kommunikasjon, - utført jobb er så som så. Kan overhodet ikke anbefales.

Mette, Råde, 17. aug. 2015

Liten gartner jobb

Vi er veldig godt fornøyd med gartner jobben som ble gjort for oss. Vi gir 5 stjerner. Vi ser frem til at vi sees til våren. Med vennlig hilsen Tove og Olaf Hansen.

Olaf, Oslo, 14. nov. 2013

Opprensking av hage

Bedriften gjorde hagen vår levende og vakker igjen med arbeider av meget høy og god kvalitet. Jobben ble gjort i henhold til de avtaler vi hadde inngått. Her får man også trygghet, god fagkunnskap og gode råd, samt tips og løsninger. Bedriften er også meget gode på samarbeid og kommunikasjon, de holder tidsfrister med god margin, etter avtale med kunde. De utførte også jobben til den pris som var avtalt. Denne bedriften kan trygt anbefales.

Øyvind, Rolvsøy, 5. juli 2013

anlegge hekk

Jobben ble utført til avtalt pris og tid, er godt fornøyd med resultatet. Jeg anbefaler gjerne Din Gartner Rognerud :).

Hege, Kråkerøy, 8. juni 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

HUATORPET HÅNDVERKERTJENESTER

4.9 75 evalueringerBetalt Granli

Skogtroll Trefelling AS

4.9 117 evalueringer Oslo

Teistevoll Gulv Vedlikehold AS

4.9 207 evalueringer Oslo