ÅSENSENTERET BILVERKSTED AS

 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Auglendsmyra 11, 4016 Stavanger
 • Åpent i dag til klokken 16:30
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

ÅSENSENTERET BILVERKSTED AS

Åsensenteret Bilverksted AS flyttet inn i nye lokaler oktober 2011, og ble det mest moderne frittstående verksted i regionen.Vi har kjøpt tjenesten Kontrollert Bilverksted (KBV). Dette er et eksternt firma som tar stikkprøver på utførte servicer/PKK og reparasjoner. For Åsensenteret Bilverksted AS er det viktig å fremstå som den seriøse i bransjen.

Vi utfører de fleste reparasjoner og servicer på de fleste bilmerker. Vi har godt utstyr for feilsøking/diagnose og mekanikere med god utdannelse innen elektronikk. Åsensenteret Bilverksted AS har 4 Meko-teknikkere i staben. Dette er høyeste utdannelse til Mekonomen Bilverkstedkjeden. Staben består i dag av totalt 10 ansatte inklusiv lærlinger.

Åsensenteret Bilverksted AS er i samme lokaler som Mekonomen Stavanger AS, noe som setter oss i en særdeles god situasjon med deleleveranser. Vi bestreber alltid å være kostnadseffektiv både for kunde og selskapet selv.

Mobilitetsgaranti (12 måneder) medfølger på service utført etter servicehefte dersom bil er yngre enn 10 år, og anbefalte reparasjoner er utført.

Åsensenteret Bilverksted AS er stolt av faget sitt, og med motiverte medarbeidere ønsker vi nye og eksisterende kunder hjertelig velkommen. Som Mekonomen sier «Vi gjør BilLivet enklere»

Åsensenteret Bilverksted AS er et autorisert bilverksted med røtter helt tilbake fra året 1949 fra selskapet G. Osjord Diesel Elektro AS. Verksted er også autorisert for periodisk kjøretøykontroll (PKK) også kalt EU-kontroll på folkemunne.

Åsensenteret har i mange år vært et Bosch verksted men i året 2006 valgte vi å innlemme Mekonomen Bilverksted og alt det dette måtte innebære. Valget har vi ikke angret på, og kjeden er Norges største med frittstående bilverksteder.

Bemanning består av 2 kundemottakere og 8 mekanikere, noe som gjør oss til et av de største bilverksted i regionen.
Åsensenteret Bilverksted AS ledes av Jan Korneliussen som har vært daglig leder siden 2004. Jan Korneliussen har utdannelse inn bilelektronikk, og gikk ut med beste karakter siden Bosch startet opp med denne utdanning i 1974.

I året 2010 ble Åsensenteret Bilverksted AS en Gassellebedrift. Gaselle (bedrift) i Norge er en kåring gjort av avisen Dagens Næringsliv for norske bedrifter med ryddig økonomi og jevn omsetningsøkning over flere år. Av alle aktive bedrifter med omsetning over 1 million kroner er det kun ca 5% som får denne betegnelsen hvert år.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

 • Åpent i dag til klokken 16:30
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften