AUTOMOBILIA AS

4.6 (5 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

AUTOMOBILIA AS

Et moderne bilverksted med omsorg for bilen.
Alle hos Automobilia vil at du som kunde skal føle deg trygg. Hos oss står service og kompetanse i første rekke. Vi er alle stadig oppdatert med både faglig kursing og nytt teknisk utstyr.Velkommen til Automobilia. Vi er behjelpelige med alt som har med bil å gjøre!Historie

Automobilia ble etablert i 2007 av Thomas Jensen. Den gamle Essostasjonen i Raufoss sentrum ble kjøpt, ombygd og ble godkjent verksted samme år. Automobilia startet med helt greie lokaler og 2 ansatte, men dette ble raskt for lite. Automobilia fikk flunkende nye og topp moderne lokaler i 2013. Ordremengden har stadig økt og firmaet teller idag 8 ansatte og har en kundemasse på ca 3000 kunder.


Thomas Jensen startet sin karriere hos Møller i 1996. Først som lærling, deretter mekaniker og fagtekniker med problemsøking/-løsning som spesialfelt. Etter 12 år som Vag/Audi mekaniker ble fristelsen for å starte sitt eget stort og Automobilia så dagens lys.


Kompetanse

Hos Automobilia skrur vi selvsagt alle bilmerker, men har vår spisskompetanse på Audi og Volkswagen. Vi har også topp moderne diagnoseverktøy for bl.a. Eber, Webasto og Universal.


Vi utfører også 3D hjulstillingskontroll, flushing av automatgirkasser, Airconditionservice m.m. EU/PKK kontroll for personbil og lett lastebil, 3500 kg/7500 kg. Vi skifter også frontrute på bilen din. Som Mekonomen Bilverksted er det en selvfølge at vi skaffer og leverer kvalitetsdeler til alle biler. Vi tar oss også av din vrakbil og leverer den til godkjent mottak.

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften