Siste evalueringer (5)

Skifte av tak

Profesjonelt utført til en god pris. God serviceinstilling og kommunikasjon under vei. Kan trygt anbefales.

Torleif Hauge, 21. juni 2020

Forlengelse av terasse og bygging av levegg

For å starte med det siste først. Jobben ble gjennomført på en god måte til en god pris. Svært fornøyd med sluttresultatet. Leverandør lå ca 20% under andre tilbydere i pris. Eneste grunn til nedtrekk i antall stjerne er dårlig kommunikasjon som førte til en del misforståelser. Tegning ble ikke fulgt, men resultatet ble likevel bra. Med andre ord, et godt firma, men må følges opp. Selv om jeg tror at kommunikasjonsproblemene neppe skjer igjen. Leder tok dette veldig seriøst.

Christian Gamst Hårvik, 15. april 2020

Tette lekkasjer i altan

Kom på befaring, og anbefalte at vi selv først prøvde å fjerne lekkasjen med enkle midler. Alternativet var en svært kostbar jobb. Setter stor pris på rådgivningen og vurderingen av jobben. Firmaet fremstår profesjonell og ærlig.

Andreas Hjorth Røen, 28. mars 2020

Lekkasje ved pipe og fukt på plater

Vi fikk lagt mønebånd og ordnet litt rundt pipe. Rask responstid, kom raskt på befaring og ga pristilbud kort tid etter befaring. Oppstod missforståelse ved betaling, men det ble løst raskt.

Kristine Runde, 18. jan. 2020

Lekkasje ventil vindu

Kjempe fornøyd med arbeidet med å legge beslag på vannbordet over vinduer. Kom som avtalt. En som kan faget sitt. Jeg kan trygt anbefale han videre.

Leif Johan Nielsen, 12. des. 2019
Vis flere evalueringer

Kart