ATLAS GRUPPEN AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

ATLAS GRUPPEN AS

Atlas Gruppen AS har flere års erfaring fra byggebransjen i Vestland. Hovedfokus til bedriften er å levere høy kvalitet på tjenestene vi leverer samt å opprettholde sikkerheten for våre ansatte underveis i arbeidet som blir utført.

Atlas Gruppen AS har per idag en kvalifisert stab som utgjør 10 medarbeidere og vi fortsetter å vokse. Vi tar for oss alle aspekter i et byggeprosjekt - alt fra planleggingsstadiet og fram til ferdig levert produkt. I tillegg har vi kompetente medarbeidere innenfor HMS - Økonomi - Administrasjon samtidig som vi har erfarne samarbeidspartnere innen elektro og VVS som gjør at vi kan levere enten full pakke med alt inkludert eller vi kan levere rent tømrer produkt alt utifra kundens ønske.


Atlas Gruppen AS leverer også renholdtjenester og vi driver også med utleie av personell. Vi leier derimot ikke ut bemanning kun til bedriftsmarkedet men også til det private. Vi vet hvor greit det kan være med en hjelpende hånd til tider - og hjelpende hender har vi nok av.

Atlas Gruppen AS ble startet fra enkle kår og bygget seg opp i årenes løp, så derav mottoet?

"Ingen jobb er for stor og ingen jobb er for liten".??
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften