Siste evalueringer (5)

Massetransport - så snart som mulig

Litt rot med oppstart og noen utfordringer underveis, men jobben ble gjort og til en hyggelig pris.

Trygve Bjørnstad, 4. mai 2020

Avfallshåndtering - spesifisert i beskrivelse

Flott service, Gode kommunikasjon, de kom punktlig og utførte oppdraget som avtalt. Jeg kommer defensivt å bruke dem igjen. Anbefales.

Ab Total Bygg As, 25. mars 2020

Flyttebyrå - fra 1054 oslo til 1156 oslo - 51-100m² - 30.01.2020

Flere firmaer svarte, hadde skrevet om nøyaktig hva jeg trengte av fagfolk og trenger noen har eller skaffe fagfolk til jobben. Men for det skrev folk om de kunne ta del jobber og jeg skaffer meg de andre selv. Straxx Zahid dar tok alt av jobben, de hadde lastebil med lem og flinke flytte folk som hurtig utførte jobben. De vasket leiligheten som ble fraflyttet å leiligheten vi flyttet til, etter helgen når vi hadde fått ting på plass. Selv om jeg avtalte det senere. De kastet avfall som vi hadde. Skaffet elektriker og rørlegger. Flinke, presise, profesjonelle, erfarene og hyggelige folk. Verdt prisen som jeg betaler gledelig når jeg får faktura. Anbefaler på sterkeste.

Shaid Khan, 29. jan. 2020

Avfallshåndtering - spesifisert i beskrivelse

Søpplerydding av hage, effektivt og raske gutter. De hadde dessverre bare med henger så de fikk ikke plass til at i et lass, men det fikset de enkelt med å komme dagen etterpå kjapt for å hente resten. Veldig fornøyd med gjennomførelsen, vil absolutt bruke disse gutta igjen.

Daniel Frantzen, 26. des. 2019

Lager/oppbevaring - 2-3m²

Grei kontakt gjennom Mittanbud og positivt bemøtende underveis. Kan virkelig rekommenderes.

Carl Johan Järna, 27. nov. 2019
Vis flere evalueringer

Kart