J.M.BIL AS

 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Strømmveien 74, 3060 Svelvik
 • Åpner Mandag kl. 07:30
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

J.M.BIL AS

J.M. Bil ble etablert i 1967, og har dermed lang erfaring innen bilbransjen, vi har vært medlem av Mekonomenkjeden siden deres oppstart i 2000. I dag har vi 3 fagarbeidere og 1 lærling.Daglig leder har over 40 års erfaring innen bilbransjen og setter god kundeservice og kvalitet svært høyt.

Erfaring resulterer i kvalitet, og vi prøver alltid å gjøre våre kunder fornøyde. For oss er det viktig at alle kunder føler seg ivaretatt og sett, og at de opplever at det å levere bilen inn til oss for reparasjon, er lett og enkelt. Hos oss skal det ikke være vanskelig ? du skal kunne spørre oss til råds og føle deg komfortabel med de svar vi gir deg.


Hva tilbyr vi?

J.M. Bil utfører alle tjenester innen bilreparasjon. Vi utfører også service, reparasjon av bilglass, lakkering, EU-kontroll og utleie av leiebil når din bil er inne til reparasjon.

Vi har også 3 lånebiler som kundene våre kan låne mens bilen er inne til reparasjon. Dette er spesielt gunstig for de som kommer langtveisifra.


Kompetanse

- Mesterbrev
- Godkjenning fra biltilsynet
- AAA-kredittuvrdering
- Kontrollert Bilverksted
- Godkjent opplæringsbedrift


Mekonomen Bilverksteder

Mekonomen Bilverksteder er profesjonelle verksteder med kunnskap og tidsriktig utstyr for å utføre service og reparasjoner selv på moderne, avanserte biler uansett merke. Du finner i dag over 1700 Mekonomen Bilverksteder i Skandinavia. Det er trygt å vite at det ikke er langt til neste Mekonomen Bilverksted om uhellet skulle være ute eller din bil trenger service.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

 • Åpner Mandag kl. 07:30
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften