OIL & GAS CONSULTING AS

4.9 (11 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud
  • - Vært minst 12 måneder på Mittanbud

OIL & GAS CONSULTING AS

Vi er en bedrift fra Tønsberg med lang fartstid fra det maritime miljøet, sub sea miljøet og bygg / anlegg. Vi har bred erfaring innen prosjektledelse »world wide» i hovedsak til oljeindustrien. Selskapet endret selskapsform i 2016 da vi slo sammen flere selskap og etablerte Oil & Gas Consulting AS.

Vi har også lang erfaring fra bygg og anlegg bransjen hvor vi har løst små og store oppdrag opp gjennom tidene. Vi har levert alt fra postkassestativ til tømmerhytter i fjellet. Vi har mange referanser vil vil gi på forespørsel. Vi har også et mindre snekker og sveiseverksted hvor vi nylig levert rekkverk til en kunde i 316 syrefast (rustfritt) kvalitet. Vi er idag 3 mann som er fast ansatt i bygg og anlegg og vi liker utfordringer så ikke nøl med å ta kontakt uansett oppdrag. Vi håndterer det meste innen mur, tre betong og flislegging og mikrosement. Vi restaurerer bad fra a til å. Vi har fast avtale med elektrikker, rørlegger og et entreprenør selskap som står for kontrollen av våre arbeider i henhold til våtromsnormen.Vi har under etablering et anlegg for levering av polyuretan spray skum isolering og vil være leveringsklare I løpet av 2020 håper vi avhengig av hva som skjer med stengte grenser. . Denne formen for isoleringen er svært effektiv i tynne lag og er brukt i kjøleskap etc. Systemet er 2 komponent og blir sprøytet på plassen under stort trykk. Vårt mål er å levere isolasjon til Industrien og hus / hjem til en fornuftig pris som konkurrerer med tradisjonell isolasjon. Ta kontakt om dette er av interesse.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften