Siste evalueringer (3)

Flytestøp / avretting kjellergulv

Nylig avretting av kjellergulv på rundt 25 kvm + - 1cm forskjeller Kom kjapt på befaring og ga et tilbud, prisen var grei og arbeidet ble utført fort ved første ledig tid ila noen timer. Helhetlig godt arbeid etter hva man kan se hittil.

Daniel Frantzen, 16. des. 2019

Bytte av gavelvegg

Virket veldig pålitelig i starten, kom med mye informasjon på sms om hvordan han ønsket betaling underveis og planlegging av hvordan veggen skulle begynne. Så fort jeg ga han oppdraget, for så å betale depositum for kjøp av materialer, søppel og stilas. Der det endte med at jeg måtte ordne med materialer selv, og søpla ble liggende lenge på fellesareal, til tross for lovnad om container, selv om jeg maste jevnlig om å få tilbake depositum så sa de at de trengte pengene til å handle inn små ting, Prosjektet ble ferdig 1 uke over tiden, selv om de var 2 mann på 1 gavel vegg. De kom ofte sent på dagen å skyldte på bil problemer, noen dager kom de ikke i det hele tatt uten å informere.

Stian Augestad, 3. des. 2019

Bygge tretrapp/ inngangstrapp

Fantastisk arbeid, lette å kommunisere med, raske og effektive og anbefaler de på det sterkeste. Jeg kommer til å bruke dem igjen til i fremtiden.

Saif Hadi, 29. okt. 2019

Kart