Siste evalueringer (18)

Bygge terrasse

Dyktige arbeidsfolk. Glimrende arbeidsleveranse med bra resultater, tid og pris. Anbefales!

Evelyn, Stavanger, 14. sep. 2020

Renovering bad

Meget fleksibel, kunnskapsrik og hjelpsom gjeng. Meget fornøyd med resultat og service. Anbefales.

Pål, Stavanger, 20. aug. 2020

Skifte terrassebord på balkong

Godt utført arbeid iht tilbud og tid. Veldig ryddig når de forlot plassen, et stort pluss.

Tore, Stavanger, 13. aug. 2020

Renovere kjøkken,stue,gang og soverom.

Scandi Bygg AS var raske med sende ut er spesifisert anbud etter befaring. Regningen etter vel utført arbeid var på samme beløp som anbudet. Arbeidet ble fullført innen avtalt tid, til tross for at IKEA hadde problemer med leveringstid. Kommunikasjonen underveis var meget god. Prosjektleder var lett tilgjengelig både på mobil og for møter på morgen eller ettermiddag on site. Avklaringer og tilpasninger ble godt håndtert. Ryddet etter seg daglig og byggrent til slutt. Meget hyggelige og behjelpelige med å finne gode løsninger. Kvaliteten på sparkling og maling sjekket de flere ganger, merket og utbedret. Jeg kan varmt anbefale Scandi Bygg AS.

Kenneth, Stavanger, 20. juli 2020

Sparkling og maling av stue,soverom,gang og loftstue

Scandi Bygg fullførte jobben på en meget god måte. Vi var så fornøyd med arbeidet at vi utvidet omfanget at prosjektet underveis. Scandi Bygg utførte sparkling og maling av stue, soverom, gang og loftstue. I tillegg malte de kjøkkenet vårt, pusset opp trappeoppganger og malte tak og vinduer. Kvaliteten på arbeidet var meget bra og profesjonaliteten underveis var super. Prismessig kom vi godt under estimatet som først ble gitt.

Fredrik, Stavanger, 13. juli 2020

Sage bort vegg på betongterrasse

Flott arbeid til avtalt tid og pris. God kommunikasjon underveis.

Jørgen, Stavanger, 1. juli 2020

Ny terrasse

Veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet som ble gjort, fikk bygget ny terrasse.

Irene, Stavanger, 27. juni 2020

Terrasse på for/bakside

Kjempefornøyd med arbeid utført og ikke minst design på terrasse. Vi bestilte en terrasse med gjerde der Scandi sto for designet. Resultat gjør at naboer stopper opp når de får forbi og beundrer resultatet der de før har skjært grimaser grunnet jungel i hagen. :) Prisen ble også som forespeilet, selv med forandringer vi kom med etterpå som tok dem 6 timer ekstra og fullføre. Her betalte vi bare for ekstra materialer. Arbeiderne som bygget terrassen var meget hyggelige og hjelpsomme og de hadde en yrkesstolthet som var beundringsverdig. Ingen slurv eller snarveier. Skal jeg trekke på noe måtte det være at vi nå føler vi trenger et nytt hus som er like pent som terrassen.

Pål, Stavanger, 26. juni 2020

Maling av fasade og bygge en terrasse

Scandia Bygg har gjort en kjempejobb når de lagde ny trapp og veranda hos oss. Både pris og kvalitet var meget bra, samt super kommunikasjon med arbeiderne. Jeg anbefaler denne bedriften på det sterkeste👍.

Gunnar., Hafrsfjord, 13. juni 2020

Terrasse/platting

Godt utført arbeid med god fremdrift og dyktige håndverkere. Kurt😊.

Kurt, Ålgård, 11. mai 2020

Terrasse med buet kant mot hage

God dialog undervejs, rask og effektiv eksekvering og god ryddighet.

Kaspar, Stavanger, 10. mai 2020

Bygge terrasse

Jobben ble utført iht avtalen. Det har vært god kommunikasjon gjennom prosessen. Endringen underveis ble avtalt og utført. Jeg har oppdaget noe smått mangel etter at jobben var ferdig som jeg har varslet Scandi bygg. Jobben tok lenege tid enn det var antatt.

Aws, Sola, 20. april 2020

Terrasse gulv

Kvalitet, tillit, og pris var avgjørende parameter. Scandi AS klarte alt. En ryddig oppgjør tillegg.

Hayrettin, Stavanger, 15. april 2020

Legge ny platting

Utmerket service og like flinke fagfolk, anbefales Mvh Rune Tollefsen.

Rune, Hundvåg, 12. april 2020

Kledning og betongkant

De gjorde jobben på en perfekt måte. Møte opp til avtalt tid og utførte oppdraget å ryddet fint etter seg. Kommer absolutt til å bruke dem igjen.

Odd, Stavanger, 7. april 2020

Fornye platting

Vi fikk skiftet terrasse/platting og bygget plantekasser og sittebenk. Godt oppsatt anbud, og god pris og kvalitet. Alt ble utført ihht til det vi avtalte, og Scandi Bygg v/Ingus var fleksible og tok våre (sene) endringer underveis med et smil. God kommunikasjon underveis er viktig, og det hadde vi her. Liker også at de kommer på etterkontroll om et år. Vi er veldig fornøyde med arbeidet og bruker gjerne Scandi Bygg igjen.

Sigrid, Sandnes, 31. mars 2020

Renovering av 3 stk. leiligheter.

Veldig positiv erfaring med dette selskapet. Her var det snakk om renovering av 3 stk. Leiligheter, hvor samtlige ble ferdigstilt innen avtalt tid og sluttproduktet ble utsøkt! Det har vært god kommunikasjon med prosjektleder Ingus som har gjort seg tilgjengelig på alle døgnets tider når jeg har ønsket å diskutere noe i forbindelse med jobben. Underveis kom arbeiderne med flere kreative løsninger som jeg selv ikke hadde tenkt på. Dette bidrog til at resultatet overgikk min forventning. Arbeidsplassen var til enhver tid ryddig og vel organisert. Jeg kan anbefale Scandi Bygg på det sterkeste.

Kevin, Stavanger, 3. feb. 2020

Montering av ikea kjøkken m/integrerte hvitevarer samt ferdigstille vvs på kjøkken.

Veldig løsningsorientert og imøtekommende. Var litt skeptisk til mangel på ryddighet underveis i arbeidet men noen jobber kanskje bedre slik? God service og god kommunikasjon.

Naret, Hundvåg, 24. jan. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Handy Service

4.7 119 evalueringer Stavanger

Byggfirma Hetland AS

4.6 70 evalueringer Hafrsfjord

Jar&go Bygg Service

4.7 45 evalueringer Stavanger