Siste evalueringer (10)

Henge opp baderomsinnredning og koble litt rør

Helt greit utført jobb, med å henge opp baderomsinnredning (skap + servantskap). De var to personer, som brukte over fire timer på jobben (betalte for åtte timer). Timesprisen var lav, men det ble til slutt ikke spesielt billig likevel). Blant annet på grunn av språkbarrieren var det ikke optimal kommunikasjon.

Øystein, Oslo, 2. april 2020

Ta bort trekkspill-skyvedør i gangparti

Fagmessig veldig bra gjennomført. Ryddig, rask og effektiv. Vel verdt prisen.

Bernt, Oslo, 19. mars 2020

Sette platetopp og intergrert komfyr på plass.

Wei kom som avtalt, tok med alt utstyr. Gjorde en god jobb sammen med sønnen, hyggelig familie! Rimelig pris med god kvalitet. Anbefales. 😊.

Maria, Oslo, 14. mars 2020

Sparkling og maling

Sparkling og maling av vegger i stua, kjøkken og gang. Det ble utført bra arbeid og er veldig fornøyd!

Anita, Oslo, 9. mars 2020

Henge opp hyller

Veldig hyggelig gutter som hengte opp hyller for meg. Anbefales!

Bård, Oslo, 16. jan. 2020

Renovering av gang på 4m2

Jobbet som avtalt med hantverker ”Bygg Wel Welnowski” skulle tatt en uke drogs ut til en hel månad da han hade dobbel og trippelbokat seg. Det er ok at man vill jobba mye men når du har en plan som ikke hålls og i stort sett aldri håller tider så har jag missat mye tid ifra mitt jobb og hatt leietaker i leiliheten som påverkats av denne process som dragits ut. Det begynde med at hantverken sende ut en ansatt som ikke gjorde jobbet og satt ute i gangen og tittade på mobilen Isteden for at vara effektiv. Enligt mind beregninger ska han ha vart på plass bra under 40 timer men sender regning på 77 timer. Jag liker ikke å skrive negativt om andra på denne måte men rett ska vara rett.

Svein, Oslo, 11. jan. 2020

Lage et disponibelt rom

Seriøst firma. Brukte disse til å få laget et lite disponibelt rom i leiligheten. De fikset jobben på en god måte til en bra pris.

Mahmood, Oslo, 6. nov. 2019

Replace and install exterior door.

Bygg Wel hjalp meg med å sette in ny utgangsdør. . Jobben besto av å fjerne gammel dør, sette in ny, fore, liste og male. Jobben ble godt utført og kommunikasjonen var god. Oppdraget tok lenger tid en antatt, da det viste seg at den nye døren var større en forventet. Det måtte skjæres og justeres en del for å få plass. Wel ba ikke om ekstra betaling for ekstra tiden dette medførte. Han fikk allikevel ekstra betalt for det. Jeg vil gjerne anbefale Bygg Wel videre. Kai Kenneth Hanson.

Kai, Oslo, 25. okt. 2019

Sparkling 4m2 tak + 7m2 vegg

Piotr hjalp med lister, sparkling, maling og å sette inn noen dører. Veldig fleksibel og hyggelig, men opplevde stadige forsinkelser ihht avtale. Detaljarbeidet var til tider dårlig og jeg måtte ettergå flere ganger. Ene døra lukker seg ikke og sparkelen på baderommet har begynt å sprekke opp. Kommunikasjonen var vanskelig da instruksjoner ofte måtte gjentas. Listearbeidet var bra.

Torleif, Oslo, 23. okt. 2019

Henge opp speil og hyller på fliset baderom

Hyggelig og effektivt!

Håkon, Oslo, 18. okt. 2019

Bytte dørlister på 1 dør,kun en side

Superfornøyd.

Anita, Oslo, 16. okt. 2019
Vis flere evalueringer

Kart