Siste evalueringer (8)

Montering av ikea kjøkken

Austin & co hjalp oss med å montere et Ikea kjøkken med alle hvitevarer. Jobben de gjorde var litt større enn først antatt, men de var fleksible og fikset jobben på en ryddig og bra måte med et godt sluttresultat. Bra jobba.

Stein, Oslo, 16. des. 2020

Reparasjon og renovasjon etter vannlekkasje,kjøkken. akutt!

Firmaet har vært ryddig og seriøst fra start. God prosess med profesjonelt tilbud. God kommunikasjon og lytter til ønsker. Strekker seg langt for å få jobben gjort i tide. Kontrakt signert før oppstart med fornuftige vilkår. God helhetlig kvalitet på arbeidet. Firmaet bruker en del utenlandsk arbeidskraft, men det har ikke vært problem og de gjør en god jobb. Firmaet kan anbefales.

Knut, Son, 18. nov. 2020

Gjøre om garasje til primærrom

Austin & co gjorde garasje om til primærrom. I dette lå blant annet støping av grunnmur, drenering, oppbygging av rom inne, elektrisk arbeid og skifting av bordkledning utendørs. Resultatet ble svært godt levert ihht til plan. Austin satte tidlig opp budsjett som ble fulgt, god betalingsplan og ryddige forhold. Hyggelige personer som jobbet hos oss. Anbefales videre!

Børge, Sofiemyr, 19. juni 2020

Fjerne dør i badet: dekker med vegg

Veldig fonrnøyd. Rask og effektiv. De har gjørt en lite arbeid på baderom: fjerne døra og dekker med vegg som matcher eksisterende. Det var vanskelig fordi jeg fant ikke akkurat samme flis, men de har gjørt en bra jobb uansett. Anbefales.

Luis, Ås, 25. feb. 2020

Isolere garasje,sette inn limtredrager

Veldig fornøyd med det utførte arbeidet vi ble enige om. (pusse opp og isolere garasje). Austin og gjengen var lette å kommunisere med. Kom til avtalt tid, jobben ble utført til avtalt pris og kvaliteten var veldig bra. Anbefales.

Martin, Drøbak, 5. feb. 2020

Nytt kjøkken

Jeg fikk mitt "drømmekjøkken" . Profesjonelle, hyggelige, lyttende og kom med gode forslag underveis. Alt ble ryddet og kjørt bort etter at jobben var gjort. Kom til avtalte tider, Min aller beste anbefaling! Takk for jobben!

Anne, Strømmen, 24. jan. 2020

Sette inn katteluke i verandadøren.

Tok raskt kontakt og utførte arbeidet dagen etterpå.

Sabina, Moss, 28. des. 2019

Jeg skal ha fjernet en kjøkkeninnredning - kjøkkenet er ca 2

Veldig etterettelig og profesjonelle! Anbefales!

John, Oslo, 14. nov. 2019
Vis flere evalueringer

Kart