Siste evalueringer (7)

Nytt vindu og ny kledning på 1 yttervegg

Vi er veldig, veldig godt fornøyd med Jørgensen! Han er lett å kommunisere med, møter opp til tid og gjør veldig godt arbeid. Ryddig og ordentlig kar som vi absolutt vil anbefale for andre. Jobben hos oss var på et gammelt hus, og det er ikke alltid like lett å se hva som skjuler seg bak fasaden, og når vi møtte på noen utfordringer underveis viste han seg veldig løsningsorientert. Vi kommer til å benytte oss av hans tjenester igjen.

Cecilie Bødtker, 13. nov. 2020

Snekring av redskapsbod

Roger er en veldig blid og hyggelig mann, ryddig og pålitelig! Vi tar garantert kontakt igjen og vil anbefale han til familie og venner!

Donnabel Michelsen, 5. aug. 2020

Veranda + platting

En meget trivelig og flink kar. God pris, god kommunikasjon underveis, pålitelig, og vi er fornøyd med jobben.

Morten Skaug Flata, 27. april 2020

Søppelstativ

Holder hva han lover - kommer til avtalt tid og har gjort en god jobb. God kommunikasjon, hyggelig - og bra pris. Vi bruker ham gjerne igjen til annet arbeid!

Martin Christian Nyhus, 15. april 2020

Loftsluke og gulv

Gjennomførte arbeidet til avtalt tid og pris. God kommunikasjon og løsningsorientert. Fleksibel på plutselige idèer som jeg kom på underveis i prosessen. Veldig fornøyd!

Leni Østvik, 12. april 2020

Bytte 3 vinduer og utvendig panel

Veltdig bra gjennomført jobb, fullførte helt etter plan, veldig grei å kommunisere med.

Ole Gjerstad, 10. feb. 2020

Paneltak 4kvm

Godt utført håndverk. Kommer helt presis til avtalt tid! Fornuftig pris. Arbeider i jevnt og godt tempo. Er nøyaktig i utførelsen. Svært hyggelig i kontakten. Kan absolutt anbefales.

Marit Dybvik, 13. nov. 2019
Vis flere evalueringer

Kart

Kart