Siste evalueringer (24)

Sliping av tregulv stove og gang

Veldig godt utført arbeid. Veldig fornøyd med resultatet. Sliping av stove og gang samt olja. Golvet vart som nytt. Utført etter avtale og pris. Kommunikasjon god, arbeid utført på avtalt tid og pris. Anbefales👍.

Terje, Bergen, 30. sep. 2021

Parkett stuegulv

Gulvet ble veldig fint, og samarbeid/kommunikasjon med Artur fungerte bra. Bruker ham gjerne igjen.

Tonje, Ulset, 19. april 2021

Pusse og lakkere trapp,ferdigstille listing,og fullføre foring på kjøkken

Pålitelig, og godt utført arbeid. Lett å kommunisere med.

Astrid, Lindås, 12. april 2021

Slipe vekk hvitmaling av tregulv

Fikk slipt et hvitmalt furugulv og oljet det i en lys olje. Det ble kjempefint og Artur utførte et krevende oppdrag på kort varsel. Han var lett å få tak i og svarte alltid på alle spørsmål og kom med råd. Prisen var det ingenting å si på. Alt i alt er jeg strålende fornøyd og anbefaler han gjerne til lignende oppdrag!

Heidi, Bergen, 18. jan. 2021

Puss,oljebehandling av 3-stavs eikegulv og eikelister

Fikk slipt og olje-behandlet 3-stavs Eikeparkett. Resultatet ble veldig bra og tjenesten levert til avtalt tid og pris.

Berent, Bergen, 24. des. 2020

Legging av fiskebensparkett

Vi er kjempefornøyd med den nye fiskebeinsparketten i leiligheten. Artur var lett å holde kontakte, sendte bilder underveis i prosessen og utrolig nøyaktig i jobben han gjør. Anbefales varmt videre :-).

Petter, Bergen, 12. des. 2020

Sliping av gulv

Artur gjorde en kjempebra jobb med å pusse eikeparkett og olje det i leiligheten vår.

Heidi, Bergen, 10. des. 2020

Sliping og lakking av parkett

God og presis kommunikasjon, dog på engelsk. Svært godt håndtverk, ryddig og høflig.

Johannes, Knarrevik, 15. okt. 2020

Sliping og lakking av hyttegulv

Avtalt jobb til avtalt tid og avtalt pris. Meget bra resultat. Kan trygt anbefales. Kommunikasjon gikk lett - men kun på engelsk.

Vidar, Paradis, 22. sep. 2020

Gulvsliping / beising

Hei! Brukte Format Bygg AS til sliping av furugulv og behandling med 2 strøk, resultatet blei veldig bra 👍 jobben blei gjort til avtalt tid og pris, ryddig og greit underveis og nesten ingen støv. Kan anbefale Artur som gjorde jobben til andre som skal slipe gulv 👍 Mvh Frode og Lill Merete.

Frode, Austrheim, 16. sep. 2020

Pusse ned og lakke gulv

Vi er godt fornøyd med jobben Artur utførte hos oss. Jobben bestod i sliping og behandling av eikegulv og furutrapp. Ryddig og god kommunikasjon underveis, profesjonelt utført arbeid.

Berit, Hordvik, 14. sep. 2020

Legge fiskebeinsparkett

Veldig fornøyd med legging av fiskebeinsparkett av korkvinyl på gjesterom. Profesjonell utførelse. Han skal komme igjen å legge mer gulv hos meg neste uke, anbefaler han virkelig videre.

Ida, Bergen, 2. sep. 2020

Sliping og oljing/lakking av eikegulv

Vi er svært fornøyd med sliping og hardvoks behandlingen av vårt eikegulv i stuen. God kommunikasjon, god pris og godt håndverk.

Emil, Bergen, 10. aug. 2020

Vindu,lettvegg,dør,trapp,muring.

Meget hyggelig og har allerede satt ham i gang på andre oppgaver og hos andre oppdragsgivere.

Thomas, Alversund, 27. juli 2020

Gulvsliping av gulv

Kjempe fornøyd med sliping av et gammelt furugulv. Møtte alltid opp presis, var fleksibel med å ta arbeidet på kort varsel og jobbet veldig effektivt. Veldig grei å kommunisere og bli rådført av. Anbefales!

Ragnhild, Bergen, 20. juli 2020

Gulvsliping

Det gamle hyttegulvet ble kjempefint med pussing og olje! Nå er jeg spent på hva det tåler av bruk. Artur monterte også nytt kjøkken, og vi er veldig fornøyd. Alt arbeid ble gjort fint og til avtalt tid. God kommunikasjon ( mest på engelsk).

Jorunn, Hjelmås, 18. juli 2020

Sliping av marabau skipsgulv og lakking

Vi er kjempefornøyd med arbeidet med sliping av skipsgulvet. Vi kan på det varmeste anbefale firmaet.

Christian, Straume, 6. juli 2020

Gulvsliping

Vi er storfornøyd med resultatet etter at Arthur slipte vårt gamle, skjeve furugulv i to etasjer. Han kom med gode råd underveis, var SVÆRT tålmodig med oss da vi til stadighet måtte endre dato for oppstart pga forsinkelser med øvrig arbeid i leiligheten og var enkel å kommunisere med. Han holdt det ryddig underveis og gjorde en god jobb. Anbefales! !

Elin, Bergen, 14. juni 2020

Pussing/sliping av tregolv

Me fekk slipt eit gamalt furugolv. Golvet var skeivt og sett inn med seig lakk, men Arthur slipte det ned og resultatet vart heilt nydeleg. Me er også veldig nøgde med kommunikasjonen undervegs. Vil definitivt bruka han igjen ved seinare høve!

Torill, Manger, 26. mai 2020

Gulvsliping

Artur gjorde en grundig og god jobb med å slipe og olje vårt furugulv. Han var ryddig, punktlig og pålitelig, og dessuten lett å kommunisere med. Maskinene etterlot seg svært lite støv. Vi er svært fornøyde, og anbefaler gjerne Artur videre.

Siri, Bergen, 23. feb. 2020

Slipe eikeparkett

Veldig proff, ryddig og flott arbeid. Ville valgt dette firma igjen! Anbefales!

Mona, Os, 15. feb. 2020

Sliping av ca 80 kvm parkett

Jobben ble utført til vår største tilfredshet. Artur hadde en flott dialog med oss underveis i arbeidet, og møtte punktlig etter avtaler. Han hadde en super service og resultatet ble over all forventning. 80 kvm med «nytt gulv». Vi anbefaler han på det varmeste.

Sven, Fyllingsdalen, 7. jan. 2020

Montere ny vask og benkeplate på kjøkken

Artur gjorde en kjempe jobb. Monterte ny kjøkkenbenk og vask, og la mosaikk fliser over denne. Montere også oppvaskmaskin og komfyr. Fikset også ny sokkellist under kjøkkenet. Veldig fleksibel og effektiv. Til å stole på. Anbefales på det sterkeste. Michael Rasmussen.

Michael, Ulset, 19. des. 2019

Slipe gammel lakkert furu gulv i 6 rom (totalt 95m2)

Artur gjorde en veldig bra jobb ved å slipe vårt gammelt furu gulv og vokset og oljet den. Jobben ble gjennomført som avtalt i kontrakten og kontakt med ham var veldig enkelt og profesjonelt. Han jobbet flere dager i huset vårt uten at det var noen hjemme og det var nesten ikke synlig at han hadde vært her, veldig ryddig.

Ted, Rådal, 10. des. 2019
Vis flere evalueringer

Kart

Kart