Siste evalueringer (6)

Maling

Helt topp, rask respons, tett dialog, god pris og service. Anbefales på det sterkeste! Mvh Ingunn Maria.

Ingunn, Oslo, 6. mai 2021

Fjerne maling fra betong vegg i kjeller ca 40kvm

Supert gjennomført og veldig hyggelig dialog.

Erik, Oslo, 31. mars 2021

Sparkling enebolig

Rimelig og pålitelig. Meget fornøgd med resultatet av både sparkling og maling av eit heilt hus. Avtalte pris i forkant med fakturering på slutten av jobben. Anbefales😊.

Per-Erik, Sandane, 17. nov. 2020

Maling av hus i fjærland,sogndal kommune

Vi kom i kontakt med firmaet som besto av en person og fikk umiddelbart et positivt inntrykk. Det er et stort hus som ble malt på en særdeles ordentlig måte. Vi kan anbefale firmaet på det sterkeste.

Stein, Oslo, 2. okt. 2020

Sparkling tak og vegger

Vi skulle sparkle og male et tak på ca 70kvm + vegger. Vi skulle ha listfritt rundt vinduer og opp mot tak. Jobben ble utført på riktig tid og til avtalt pris. Kvaliteten på jobben gir vi 10/10 og han var veldig opptatt av at ting skulle være perfekt gjort. Kan anbefales på det sterkeste. Vi er fantastisk fornøyd med resultatet.

Alexander, Sogndal, 17. april 2020

Male innside av hus

Evaluering av Davor Kolar: Davor har nylig hjulpet meg male alle rom i en stor enebolig. Jeg vil si at jeg er meget godt fornøyd med jobben han utførte for meg! Davor er effektiv og kyndig i sitt fagfelt! Han har levert høy kvalitet og er en seriøs og ordentlig mann! I motsetning til en del useriøse aktører krevde ikke Davor utbetalt noe før jobben var ferdigstilt og kontrollsjekket. Han gir tillitt i motbytte mot gjensidig tillitt! Han ville heller ikke gi tilbud på jobben før han hadde vært på befaring, tross betydelig kjøreavstand, hvilket viser at han er seriøs. Han vil se oppdragene og gjennomgå disse grundig før avtaler landes. Trippel tommel opp herfra! Seriøs, effektiv, kvalitet!

Petter, Florø, 17. april 2020
Vis flere evalueringer

Kart