Høgsaas

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

HØGSAAS CONSULT 

Kjerneområder:

- Utforming av byggesøknader eller kvalitetssikring av søknader før innsending
- Bistand i byggesaker
- Fradelingssøknader
- Utforming av kravspesifikasjon for innhenting av tilbud til byggeprosjekt
- Bistå som byggeleder i mindre prosjekter for å sikre kvalitet i gjennomføringen
- Utføre uavhengige kontroller
- Utarbeide klage på vedtak etter plan- og bygningsloven


Går du med en byggedrøm i magen, men usikker på hvordan du skal gå frem i søknader og papirer? Trenger du godkjent foretak som ansvarlig søker for ditt byggeprosjekt? Har du skrevet byggesøknad eller dispensasjonssøknad og ønsker kvalifisert gjennomlesing før innsending? Eller har du fått avslag på din søknad og trenger råd om hva du nå bør gjøre?


Høgsaas consult tilbyr konsulenttjenester innen bygg og eiendom, og utfører primært oppdrag knyttet til byggesøknader, fradelingssøknader og uavhengig kontroller, samt bistand med rådgivning innen plan- og bygningsloven. Høgsaas consult kan også bistå med utforming av kravspesifikasjon til bruk for innhenting av tilbud fra entreprenører og leverandører.


Høgsaas consult er et enkeltpersonsforetak drevet av meg, Jan-Fredrik Høgsaas.
Jeg har mesterbrev innen tømrerfaget, etterutdanning innen byggeledelse og bachelor i utmarksforvaltning med forvaltningsloven som tilleggsfag.


Jeg har flere års verdifull erfaring innen byggebransjen som faglig leder i privat entreprenørfirma, samt tre års erfaring som kommunal byggesaksbehandler.
Med riktig utdanning og unik arbeidserfaring fra begge sider av byggesaken, har jeg et spesielt godt øye for hva som skal til for å realisere din byggedrøm.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kontakt bedriften