Siste evalueringer (4)

Bygge ny terrasse

Jeg er rett og slett kjempefornøyd! Resultatet ble kjempebra, jeg fikk gode råd underveis og med god og pålitelig oppfølging underveis. De gjorde rett og slett det de avtalte, når de avtalte det, med god kvalitet og veldig effektivt. Kan ikke be om mer, og ville brukt dem igjen.

Tine, Fjerdingby, 21. juni 2022

Utforming og tegning av terrasse

Anbefaler firmaet på det varmeste. Høy kvalitet på arbeidet, som var bygging av ny terrasse. Rask og effektiv gjennomføring. Høy profesjonalitet og god kommunikasjon på norsk underveis.

Bent, Oslo, 5. mai 2022

Bygge terrasse og bod

Vi er kjempefornøyde med jobben på både terrasse og bod. God kommunikasjon, der alt av avtaler ble holdt og vi fikk mange gode råd underveis. Veldig hyggelige ansatte som jobber utrolig raskt og effektivt. Kan trygt anbefales.

Stian, Kløfta, 25. april 2022

Bygge stor terrasse

Albert og Hus og hage tjenester har gjort en fantastisk jobb her hos oss. Han har bygget en stor terasse (85m2) med stor pergola samt byttet takstein. De er super service minded, kjempe ryddige og lette og kommunisere med! Pris og arbeid akkurat etter avtale. Vi kommer garantert til og bruke de igjen neste gang vi skal sette igang ett prosjekt!

Einar, Fjerdingby, 29. nov. 2021
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

P.P.W. Jurek

4.9 154 evalueringer Fjerdingby

Husoghagetjenester AS

5.0 41 evalueringer Fjerdingby

Dev Bygg AS

5.0 27 evalueringer Fjerdingby