Siste evalueringer (15)

Utvide ventilasjonsanlegg i privatbolig: legge til ett rom

Meget bra oppfølging og flott gjennomført arbeid av Swevent!

Rune Hatleskog, 16. nov. 2020

Montere ventilluker og sparkle hull

Godt jobba ;-).

Kasper Skramstad, 25. aug. 2020

Bytte vindu loftstak

Jada Bygg var veldig gode på kommunikasjon, både i forkant av jobben og underveis. Fikk beskjed underveis der det var behov for dette, til og med når de forlot får å spise lunsj gav de beskjed om når de kom tilbake. Jobben ble utført som avtalt, og de ryddet etter seg. Ingen ting å utsette, anbefales.

Jan-kenneth Polle, 24. aug. 2020

Graver

Jeg betalte forskuddsvis og de stakk av. Ihht takstrapport, de har gjort dårlig jobb som må gjøres på nytt. Aldri bruk dem.

Naveed Yousaf, 19. aug. 2020

Dette er en forliksråd sak! Som abselutt ikke har skjedd. Jeg skal med dette ikke lufte skittentøyet ditt her Naveed vi holder oss for god til dette. Men denne evaluering henger ikke sammen med virkeligheten!

JADA BYGG AS 2. okt. 2020

Maling av utvendige vinduslister

Trengte å få utført en meget liten malejobb av utvendige vinduslister. Maler kom til avtalt tid på befaring, startet opp jobben umiddelbart og ble ferdig dagen derpå iht avtale. Pålitelig og raskt utført.

Jane Opsal, 19. aug. 2020

Male deler av hus

De skulle male to øvre deler av huset (møner). Arbeidet ble greit utført til avtalt pris. Dårlig kommunikasjon internt og eksternt til meg som kunde. Jeg tok dette opp med prosjektleder og han lovte å ta dette opp med folkene sine. Bortsett fra det kan jeg godt anbefale firmaet.

Kjetil Enge, 21. juli 2020

Overflatebehandling vegg kjøkken

Dårlig kommunikasjon, møtte ikke opp til avtalt tid, mye søl med sparkel og maling over hele gulvet, 5 ulike personer innom, sendte "maler" som ikke hadde malt før, gjorde alle lister stygge med å flekkmale med hvit takmaling der det var sølt veggmaling. Sendte ny person for å ordne jobben på nytt ved klage, men listene ble ikke fikset, og det gikk da lengre tid før arbeidet kunne avsluttes. Totalt sett IKKE fornøyd.

Hilde Kristin Landmark Steinsbø, 25. mai 2020

Beklager du har fått denne opplevelsen ved og bruke oss dette skal ikke skje og jeg skal komme etter sjekke skikkelig gå igjennom! Også finner vi en ordning for og ordne opp i dette igjen håper jeg!.

JADA BYGG AS 10. juni 2020

Male hus

Vi brukte Jada Bygg til å forbedre fasaden på et gammelt trehus på Våland. Vask, skraping av maling, skifte nødvendig treverk, grunning, male to strøk, skifte takrenner. Vi er veldig godt fornøyd med jobben, det ble gjort veldig raskt ila 1,5-2 uker. Høflige og flinke arbeidere. Det som trekker litt ned er til tider litt dårlig kommunikasjon. Men alt ordnet seg etterhvert og jobben ble gjort raskt og veldig bra!

Kristine Skalle, 21. april 2020

Fikse tak ved pipe

Litt problemer med avtalt tid, men arbeidet var raskt og godt utført når det kom i gang.

Lars Fosvold, 18. april 2020

Beklagelig å høre at avtalt tid ikke ble overholdt, dette er noe vi har innstrammet og skjerpet oss på den siste tiden. Takk for fin tilbakemelding!

JADA BYGG AS 26. aug. 2020

Sprekk i betong

Helt ok arb. I forhold til prisen.

Rehman Dar, 26. mars 2020

Bygging av gjerde rundt hage

Jada Bygg har lagt fin stein i hele innkjørselen min, veldig flinke og dyktige folk, resultatet ble kjempebra!

Anders Børve, 24. feb. 2020

Kutte i asfalt og løfte/legge belegningsstein

God oppfølgning av jobben. Kom som avtalt.

Anders Kjörling, 21. jan. 2020

Filling a 5m3 container from my basement

Good work. Nice people. Did the job I expected, when I expect and for the agreed price. I hope to do more work with them in the future.

Hamish Payne, 14. jan. 2020

Innmuring av dør

Litt kommunikasjons prblemer, men ellers ok.

Ben Wikøren, 16. des. 2019

Godt å høre at du ble fornøyd, dog litt kommunikasjons problemer internt. Dette er noe vi endelig har tatt en enorm opprydding i! Takker så meget igjen for tilbakemeldingen.

JADA BYGG AS 26. aug. 2020

Mure igjen vindusåpning,døråpning og vegg

Enkel og kjapp jobb. Utførte ihht beskrivelse, til en god pris og særdeles effektivt! Noe å gå på mht kommunikasjon da arbeiderne ikke kunne norsk eller engelsk, men norske prosjektledere som møtte opp på plassen. Pent og ryddig etter utført arbeid og god kommunikasjon med prosjektleder underveis.

Tom Kevin Haaland, 11. des. 2019
Vis flere evalueringer

Kart

Kart