KARSEKO RØRLEGGERTJENESTER

4.9 (28 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Johanne Pedersens Veg 21, 2218 Lundersæter
 • Åpent i dag til klokken 17
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
 • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
 • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

                  KARSEKO RØRLEGGERTJENESTER

Hei og velkommen til min profilside!
Jeg heter Valerijs Karseko. Jeg har kommet fra Latvija og bor og jobber i Norge allerede 6 år. Jeg har lang 28 år erfaringen i rørlegger bransjen ( allerede 6 år av dem er i Norge ) og har stor erfaring med å løse ulike problemer. Dette er en best indikasjon av mitt kunnskap og at jeg legger inn tid og kvalitet i sinn arbeid. Uansett størrelse på oppdraget, så utføres det med samme yrkesstolthet.
I 2019 åpnet jeg mitt eget selskap. I løpet av denne tiden var det ganske mange forskjellige arbeider og prosjekter. Dere kan gå nede på siden til å se på bilder av utført arbeid og lese flere referanser om meg fra min fornøyde kunder.

Jeg utfører standard rørleggerarbeider som montering og tilkobling av gulvvarme og radiatorer, installere vann- og avløpsrør i løpet av renovering bad, bygging av huse eller tilbygg, tilkobler vask / oppvaskmaskiner, kjøkken, beredere og lignende. Også tar jeg andre typene av arbeid som ventilasjon og varmepumpe montering.

Jeg har sin egen Rems kjerneboring utstyr og kan bore hullene i gulvet eller vegger til 200 mm. diameter i betong, lettbetong, leca. Er du privatperson som skal trekke et nytt rør inn i kjelleren og trenger et hull gjennom grunnmuren, så kan jeg bistå deg. Er du en entreprenør som trenger tusenvis av hull, så tar jeg også jobben. Jeg har min egen varebil VW Crafter og kan levere varer til kunde ved behov.

I løpet av denne tiden møtte jeg mine andre kolleger som elektrikere, flisleggere, tømrere, malere, og vi har tatt vare på hverandre siden 2019.
Ikke nøl! Hvis du har spørsmål, kan du skrive en melding via e-post eller sms eller ring meg direkte på 92525138.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpent i dag til klokken 17
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften