Siste evalueringer (9)

Pusse opp lite butikklokale

Jeg er så glad for at Snekkerlarsen endte opp med å gjøre denne jobben, nemlig å pusse opp et lite butikklokale. Stian var positivt innstilt, kom med forslag til gode løsninger og gjennomførte jobben effektivt til en god pris. Også ble resultatet så FINT! For en som meg som ikke har mye kunnskap om snekring, var det likevel enkelt å kommunisere med Stian - han forklarte hva som måtte gjøres på en forståelig og hyggelig måte. Snekkerlarsen har mine beste anbefalinger!

Ida, Bergen, 4. mai 2020

Bygging av terrasse

Snekkerlarsen kom raskt på befaring, ga oss tilbud like etter og kom fort i gang med arbeidet. God pris! Utførte jobben effektivt, med stor grad av profesjonalitet og ingenting ble overlatt til tilfeldighetene! Detaljstyrt og vakkert arbeid! Stian viste stor grad av kreativitet, var åpen for innspill underveis og gjorde en ekstra innsats for at vi skulle få det akkurat slik vi ønsket! Møtte opp til avtalt tid og avsluttet etter plan! Både Stian og kollega var veldig hyggelige mennesker, lette å forholde seg til! Vi kunne ikke vært mer fornøyd! Hadde det vært mulig å gi 10 stjerner hadde Snekkerlarsen fått det! Anbefales videre med stor glede😀.

Jorge, Fyllingsdalen, 28. april 2020

Bygge gjerde med stående spiler

Vi er kjempe fornøyd med vårt nye gjerde! Snekkerlarsen var smidig å kommunisere med, løsningsorienterte, selvgående, kvalitetsbevisste og leverte i henhold til avtale. Ville benyttet de igjen i fremtiden.

Synne, Straumsgrend, 10. april 2020

Montere ytterdør fagmessig

Dyktig og serviceinnstilte snekkere som kom raskt på befaring og utførte jobben på en proff måte med godt humør. Ryddet fint opp etter seg og fakturerte til avtalt fastpris. Anbefales!

Anja, Bergen, 28. feb. 2020

Tømrerarbeid i vaskekjeller

Veldig godt fornøyd med arbeidet som ble gjort . Hyggelig og ryddig kommunikasjon . God pris .

Ingvei, Laksevåg, 23. feb. 2020

Bytte eventuelt reparere skyvedør

Vi er godt fornøyd med jobben som ble utført av Snekkerlarsen og har ingenting negativt å si om jobben. Vi fikk byttet ut vår verandadør som ble montert til avtalt tid og pris. Alt gikk etter planen, det var hyggelige folk og de ryddet opp etter seg. Vi skal nå bytte ut vinduene på ene siden av huset og valget falt nok en gang på Snekkerlarsen. Vi satt også pris på at Snekkerlarsen bruker standard håndverkskontrakt som gir trygghet for alle parter. Takk for godt utført arbeid så langt.

Erik, Nesttun, 26. jan. 2020

Sette inn terrassedør

Jeg syntes at utførelsen av arbeidet har vært av høyeste standard her hos meg. Han finner praktiske ideer, flotte løsninger og ikke vært annet enn høflig og grei. Ønsker også å bruke han til flere prosjekter her hos meg, tommel opp.

Mona, Kleppestø, 25. jan. 2020

Lekasje

Møtte som avtalt, gjorde jobben.

Truls, Strandebarm, 7. jan. 2020

Sette opp bærende vegg

Snekker Larsen gjennomførte en jobb med å sette opp ny bæring i kjeller til et gammelt hus. Denne jobben ble gjennomført grundig. Larsen benyttet seg av fagkompetanse med tanke på størrelse på limtredragerne. Hadde god kommunikasjon med larsen underveis i arbeidet, og han informerte og spurte dersom det var noe som var uklart. God gjennomført jobb.

Thomas, Bergen, 21. des. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Bergen Operating Group AS

4.8 57 evalueringer Paradis

Paradis Hus AS

4.9 15 evalueringer Oslo