Rygehus Rehab AS

5.0 (1 evaluering)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Rygehus Rehab As, 4353 Klepp stasjon
 • Åpner Mandag kl. 07
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Rygehus Rehab AS

Rygehus AS har helt siden starten i 2009 hatt store ambisjoner for våre boliger. Optimalisering av funksjoner og gode løsninger skal kjennetegne et Rygehus. Boligene skal ha kostnadseffektive løsninger uten at det går på bekostning av god arkitektur.
Kjøper du et Rygehus, kan du være trygg på at det har vært fokus på god kvalitet både i planleggingsfasen og byggefasen.

Rygehus Rehab AS ble etablert i 2017. ?Vi er en flott gjeng på mellom 10 og 15 ansatte som liker å jobbe med alt innen oppussing, utvidelse, vedlikehold og renovering av boliger. Våre tømrere kjenner norske byggetradisjoner, og har lang erfaring med både å reparere og utvide boliger.?

Vi rehabiliterer både for private huseiere og profesjonelle aktører som boligbyggelag, sameier og kommuner. Vår lange erfaring, gode leverandører og dyktige fagfolk setter Rygehus Rehab i stand til å tilby kvalitet slik at drømmen om et godt hjem kan realiseres Rygehus setter kvalitet foran kvantitet.

Vårt fagmiljø har mange års erfaring med rehabilitering og fornyelse av boliger. Tett samarbeid med deg som kunde, arkitekt og vårt tekniske miljø, gir spenstige løsninger som samtidig er rasjonelle og effektive å bygge. Vi ønsker å planlegge først, og så bygge.

I vårt fagmiljø har alle en praktisk Tømrer-utdannelse i bunnen, og våre tømrere er fagarbeidere med høy grad av fagstolthet.

Våre samarbeidspartnere er lokale aktører som forstår hvordan vi ønsker å ha våre byggeplasser.

Hos oss trenger du kun å forholde deg til prosjektleder som sørger for at kvalitet, tidsfrister og pris alltid har høy fokus.


Vi tar gjerne en uforpliktende befaring og lufter ideer og tanker sammen med deg.

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpner Mandag kl. 07
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften