Siste evalueringer (2)

Gipsing av vegger i trapperom

Effektive og hyggelige håndverkere.

Cecilie, Oslo, 15. feb. 2022

Tusen takk, Cecilie, for hyggelige ord. Det var en glede å jobbe for dere og vi skal gjerne komme tilbake ved neste anledning. :)

M.K.WRONA NORDIC VISION 6. april 2022

Lage ekstra soverom (sette opp vegg og dør)

Styr unna denne bedriften. De jobber ekstremt sakte, det er uendelige med røykepauser som du må betale for, dårlig med kommunikasjon rundt arbeid og tilleggsarbeid. Vi ble presentert for en kjempestor tilleggsfaktura når arbeidet var sluttført som ikke harmonerte med arbeidet eller var avklart underveis. Da vi klaget på dette mottak vi lange ubehagelige trusler fra Marek om å ta kontakt med vår arbeidsgiver og søksmål. Dette er folk du IKKE vil engasjere! ! !

Agathe, Oslo, 4. feb. 2022

Det var slags av kunder vi hadde IKKE lyst å ha en gang til. Ung ekteskap totalt upreparert til oppdrag, uten noen plan, arbeidsbeskrivelse, tegning, valg av materialer, ingenting. De ønsket å sette opp en lettvegg, også forandre installasjon av spotlights. Når vi kom, ingenting var ryddet ut, vi måtte selv flytte alt, ikke bare møbler, men også PC, skriver, tv, bilder fra vegger, tepper osv. De viste oss, hvor ønsker de veggen, men har forandret mening, når veggen var satt opp alerede, pga «lite plass». De ønsket plutselig å flytte den. Masse ekstra arbeid, uten at de hadde lyst å betale for det. Arbeidet utført nesten i fristen på topp kvalitet, også på 5 tusen kr i prisreduksjon.

M.K.WRONA NORDIC VISION 2. mars 2022

Kart