Siste evalueringer (6)

Male barnerom

Petter gjorde en kjempe bra jobb. Han var veldig rask og jobben ble gjort til avtalt pris. Han var også veldig hyggelig og lett og kommunisere med. Vi kommer definitivt til å bruke han igjen.

Anette, Oslo, 28. juli 2021

Helsparkling og maling av soverom

Jeg la ut jobben på en tirsdag, dagen etter kom Petar og hans samarbeidspartner på befaring. Godt førsteinntrykk med god kommunikasjon og forståelse gjorde at jeg valgte hans bedrift til helsparkling av soverommet og maling av vegger, tak og listverk. I tillegg la de list på den stygge veggen der det manglet. Jeg fikk en god pris, og er imponert over effektiviteten, kvaliteten og god kommunikasjon underveis. Arbeidet var i gang allerede torsdag morgen, to dager etter jeg la ut anbudet og ferdig en uke senere. Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Dette er en mann som tar jobben på alvor, og som virker sulten på flere oppdrag, her er det bare å booke ham inn!

Veronika, Oslo, 24. juni 2021

Maling av tak og vegger

Petar gjorde en veldig god jobb på kort tid. Arbeidet ble utført meget profesjonelt. Han hadde med nødvendig utstyr for å sparkle gammel maling som hadde begynt å løsne fra betongtak. Han var også ærlig og påpekte små feil som oppsto under maling. Meget fornøyd med resultatet. Anbefales!

Ludvig, Oslo, 14. juni 2021

Maling av vinduuer,dører,karmer og gulvlister

Petar gjorde en kjempejobb med nitidig malerarbeid på våre kontorerer og resultater er helt perfekt. Samtlige vinduer, dører, lister og kabelbruer ble malt fra hvitt til svart og jobben krevde nøye planlegging i forarbeidsfasen: alt ble maskert med 2mm klaring over alle lister, dørhåndtak ble skrud ned og mye, mye mer. Dette var en maler med passion for arbeidet og som hele tiden lå i forkant med å forklare hva han skulle gjøre til enhver tid. Resultatet er et interiørmagasin verdig, og det til en svært rimelig pris. Vi er veldig fornøyde og har allerede booket Petar til andre (private) prosjekt. Anbefales på det sterkeste.

Eivind, Oslo, 24. mars 2021

Maling av liten hybel,15 m2

Er veldig førnøjd med Petar på Novak, som malte gulv, vegger og tak i en hybel. Glimrende of effektivt jobb, fleksibel og veldig enkel å kommunisere med. Til en god pris. Anbefalles!

Axel, Oslo, 10. feb. 2021

Male vegger og tak stue,og vegger på tre soverom

Veldig bra utført arbeid. Til avtalt tid og pris. God kommunikasjon og hyggelig type. Anbefales!

Tom, Fjerdingby, 29. jan. 2021

Male vegg + dør

Petar gjorde jobben akkurat som avtalt. Han var rask, presis, effektiv, hyggelig, profesjonell og veldig lett å kommunisere med både i forkant og under jobben. Vi vil anbefale han videre.

Gidske, Oslo, 14. jan. 2021
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Proffemalere AS

4.9 198 evalueringerBetalt Drammen

Oslo Malerfirma AS

4.8 321 evalueringer Oslo

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo