Siste evalueringer (6)

Rive evt. bærevegg + sette opp bærebjelke + nytt vindu på loft

Vi er super fornøyde med arbeidet Byggmester Solness AS gjorde hos oss! Vi ønsket en bærevegg revet, samt gjøre hele stuen og kjøkkenet listefritt. Underveis ville vi også at de skulle legge gulvet for oss, noe de tok på strak arm. God kommunikasjon hele veien og startet på arbeidet umiddelbart. Profesjonell maler og snekker. Vi benytter gjerne dette firmaet igjen :-).

Anne, Nesttun, 15. jan. 2021

Komplett utskiftning av tak

Meget godt utført jobb! Ryddige og profesjonelle fra start til slutt. Vi hadde veldig god kommunikasjon med firma/arbeidere underveis og jobben ble ferdigstilt til bestemt tid. Vi kunne ikke vært mer fornøyd og kommer til å benytte oss av Byggmester Solness AS igjen. Anbefales!

Veronica, Hetlevik, 8. des. 2020

Sette opp cellekontor i åpent kontorlandskap

Er svært fornøyd med jobben som ble utført. Vi ville endre målene på en dør underveis - og det var en utfordring som ble tatt på strak arm. Dørkarm ble demontert, veggen åpnet opp igjen, og ny dør satt inn. Veldig fornøyd med rask håndtering, god kommunikasjon underveis og et fint resultat. Kan anbefales!

Camilla, Nyborg, 23. okt. 2020

Takstein

Ryddig og effektivt. Anbefales absolutt.

Skau, Hjellestad, 21. okt. 2020

Løft tak og bygger nytt

Flinke folk. Kvalitetsmessig utført jobb. Små forsinkelser, hovedsaklig pga været. Anbefales.

Thi, Loddefjord, 21. okt. 2020

Flytte bærevegg og endre løsning mellom kjøkken og sture

Veldig god kommunikasjon hele veien. Glad for at arbeidet ble utført til avtalt dato, med hyggelige folk. Ryddingen og tømmingen av materiell og boss har også gått fint etter avsluttet prosjekt!

Anders, Bergen, 20. okt. 2020
Vis flere evalueringer

Kart

Kart