Siste evalueringer (5)

Totalrenovering av bad

Flinke og det ble et godt resultat, men jobben tok mye lengre tid enn planlagt. Bra pris 👍🏻.

Frida, Vestfossen, 15. nov. 2020

Renovering av stue

Gode praktiske løsninger for en overkommelig pris.

Bjørg, Kongsberg, 29. juni 2020

Krypkjeller trenger isolasjon og stubbloft

Jobben var ganske MYE større enn hva jeg privat antok. Men Kjetil visste hva han drev med. Super på kommunikasjon og oppdattering daglig. Og han gjør det lille ekstra. Han var punktlig på tid, og holder ingen info tilbake. ☺️.

Marie, Sande i vestfold, 9. juni 2020

Bygg av to terrasser + nytt og dobbelt så stort carport tak.

Anbefales på det sterkeste. To dyktige norske snekkere som leverer kvalitetsarbeid som står i stil med forventningene. I mitt tilfelle var det en større terrasse på 70 kvm, med 3 meter overheng på høyest punkt, samt riving av gammel carport, og sette opp ny og større slik at den ble sammenkoblet med husveggen. På slike prosjekter blir det fort en del mindre endringer underveis. De var gode til å kommunisere, og holdt meg involvert hele tiden. Begge fremstår som meget flexible, og rause. Til å stole på rett og slett! Her får du mye for pengene. Et meget godt alternativ til den utenlandske arb. Kraften, hvor dårligere kommunikasjon og lettvindte løsninger, fort kan bli dyrere i lengden.

Henrik, Svelvik, 27. april 2020

Renovering bad

Veldig fornøyd med befaring, tips både før og underveis og kvalitet på jobb. God kommunikasjon hele veien. Dukket opp noen uforutsette ting underveis som ble tatt tak i og ordnet opp i med en gang. Gjorde jobben til avtalt tid og pris. Anbefales!

Christine, Kongsberg, 19. mars 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Viken Bygg & Våtrom Kjetil Hansen

4.6 5 evalueringer Darbu

Sigve Halkinrud

  Darbu