Siste evalueringer (11)

Maling av en stue.

Kjempe fornøyd med jobben som ble gjort,de var veldig effektive. Tak og vegger ble malt i stuen. Kan absolutt annbefale de.

Anita Skjøndal, 27. juli 2020

Male 1 side av huset

Meget god kvalitet på arbeidet som er utført! Vi er strålende fornøyd.

Petter Didriksen, 29. juni 2020

Flise og fuge terrasse

Veldig bra folk, gjorde jobben kjapt og effektivt. Ting gikk etter avtale, og det var kvalitet i arbeidet.

Thomas Anfinsen, 25. juni 2020

Sparkle og male tak

Vi brukte m&m service for sparkling av tak, gipse og sparkle rundt vindu og de gjorde det listefritt fra vegg til tak. Dette var på et soverom. Er kjempe fornøyd. Det var en vanskelig jobb da taket var skjevt pga eldre hus men de fikk det helt perfekt. Det som jeg likte godt var at de ryddet pent etter seg, og til og med vasket, det har vi aldri opplevd med andre håndverkere. Kommer til å bruke de igjen.

Carina Oppedal, 11. juni 2020

Rengjøring og maling av mur

Fikk pris dagen etter jeg la ut jobben. Et par dager var de ferdig med alt. Kom til avtalt tid, var ryddige og raske. Veldig bra resultat og vi er kjempefornøyd!

Morten Storevik, 16. april 2020

Trenger hjelp til å legge parkett!

M&M Service la fiskebensgulv og vanlig parkett + utførte malerjobb på stort vinduskompleks. Veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet de har utført og med kommunikasjonen underveis. De er effektive, opptatt av god kvalitet og at kunden er fornøyd. Kan trygt anbefale dette firmaet videre!

Kristin Hauge, 19. mars 2020

Sparkling og maling av vegg

Arbeidet som ble gjort var helsparkling av vegg samt maling av vegger, tak og lister. Alt ble gjort veldig fint, til avtalt tid og til en bra pris. Er veldig fornøyd og kan anbefale dette firmaet.

Thomas Robson, 3. mars 2020

Maling av tak og vegger i stue og kjøkken

Vi er særdeles godt fornøyd med jobben som er blitt gjort med maling av tak og vegger i stuen og på kjøkkenet, samt lakking av vinduer, lister og dører i furu. I tillegg ble en dør pusset før lakking ble utført. I tillegg til profesjonell gjennomføring , vil vi vektlegge kvaliteten på arbeidet, prisen, kommunikasjonen, ryddighet, pålitelighet og effektivitet. Anbefales på det varmeste!

Terje-chr. Karoliussen., 17. feb. 2020

Montere opp deler av en takrenne på en bod og sette opp gipsplater i en garasje

Han gjorde en bra jobb, prisen var grei og han var effektiv.

Frank Heggernes, 16. feb. 2020

Male inne

Må si jeg er meget fornøyd på alt fra kvalitet effektivitet og pris😃😀👍 Har nummere deres og kommer nok til å bruke dem selv igjen og anbefale andre til andre jeg skjenner 😄.

Florbela Mergulhao, 3. feb. 2020

Maling av bad ,noen innerdører

Raskt og effelrivt6.

Arnstein Leivestad, 25. jan. 2020
Vis flere evalueringer

Kart