Siste evalueringer (8)

Bygging av terrasse til jacuzzi

Brukte Baksai Byggservice til utviding av terrasse til Jacuzzi. Jobben bestod i å bygge 15 kvm terrasse som tåler 500 kg pr kvadratmeter, forankre dette i fjell og reise levegg i bakkant. Jobben ble raskt og fint utført etter avtale. Opplevde konkurransedyktig pris, god service, flinke snekkere og et resultat vi er svært fornøyd med! Firmaet var rask å svare om der var ting vi ville ha svar på. Når jobben var ferdig, hadde vi to små ting vi ønsket endring på - dette ble utbedret umiddelbart. Vi vil gjerne bruke Baksai Byggservice igjen og har kun positive erfaringer med kvalitet på arbeid, materialer, snekkere og byggledelse. Tommel opp hele vegen!

Are, Norangsfjorden, 22. nov. 2020

Flislegging 2 bad + vaskerom

Kan anbefales til Flislegging! Flott arbeid utført i henhold til prisavtale! Kjempe fornøyd!

Joachim, Hundeidvik, 17. nov. 2020

Bytte bordkledning,bygge carport og bod

Meget dårlig erfaring. Ble lovet faglærte snekkere og en prosjektleder som var min kontaktperson underveis. Meget dårlig utført arbeid. Måtte alltid være til stede for å sjekke kvaliteten. De brukte 6 måneder, avtalen var 5 uker. Underveis i jobben så området rundt huset ut som en søppelfylling. Nå er jobben avsluttet, de klarte ikke å bli ferdig og jeg har ansatt et annet firma til å fullføre. Vil anbefale alle til p ikke bruke dette firmaet.

Esben, Ålesund, 7. nov. 2020

Renovering

Baksai har gjort en fantastisk jobb ute hos oss. Ryddige, god kommunikasjon underveis og en jobb godt utført.

Dagmund, Nerlandsøy, 5. okt. 2020

Bytte vinduer og balkong

Veldig hyggelige folk og gode retferdige priser. Hos meg byttet de vinduer og bygget ny balkong. Under hele prosessen holdt de kontakt og gav meg oppdateringer. Billig arbeid til veldig bra service og godt faglig utført arbeid! Annbefales!

Andreas, Mauseidvåg, 5. okt. 2020

Renovering av hus utvendig.

De gjorde en kjempebra jobb. Jobben ble gjort innenfor både pris og tidsforbruk som var avtalt. Kan anbefale dette firmaet.

Wenche, Barmen, 13. sep. 2020

Flislegging

De la flis på ca. 160kvm hos oss. Ryddig fra start til slutt, fra kontrakt, membranarbeid og våtromsnorm med uavhengig kontroll til asvluttende småkorreksjoner (på grunn av kunden;). Opplevde dem alle dedikerte, samvittighetsfulle, pålitelige, effektive og svært løsningsorienterte. Eneste lille ulempe var kanskje at ikke alle pratet engelsk/norsk, men dette ordnet seg fint ved at andre i teamet stod som fast kommunikasjonsledd med tett oppfølging. Totalt sett en fantastisk gjeng håndverkere, som nå har tilbakelagt et resultat vi er ytterst imponert over. Kan anbefales på det varmeste!

Olav-Andre, Ørsta, 13. juli 2020

Maling av hytte i ørsta/volda

Veldig profesjonelle. Så muligheter hvordan å få inn møbler i kyilihhrten.

Grete, Ørsta, 11. juli 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Frank Sylte

  Valldal

Baksai Byggservice AS

4.6 8 evalueringer Sylte

Bygg Solutions AS

  Sylte