Siste evalueringer (12)

Installation of easee home charger

I got an Easee car charger installed in my garage, which was a complex job about 6o meters distance from the fuse box. ELWO AS did a great job for me, very professional people who know their job well. Highly recommended.

Naveen, Vøyenenga, 14. juli 2021

Bytte sikringskap

Dyktige og flinke folk som gjorde som avtalt og vel så det, løyste problem som måtte oppstå undervegs og var enkle å kommunisere med undervegs. Kan anbefale.

Ole, Oslo, 23. juni 2021

Bytte innmat i sikringsskap

Vi fikk byttet innmaten i vårt sikringsskap og vi er meget fornøyd. De kom som avtalt og gjorde en god jobb. Anbefales til alle som vil ha en jobb gjort til avtalt pris og få et resultat man blir fornøyd med.

Marius, Kolsås, 14. juni 2021

Varmefolie

Vi driver en firma som tar total renovering, vi hadde et prosjekt hvor vi trengte en elektriker for å legge varmefolie og andre elektrisk arbeid. Vi kom i Kontaktet med Elwo As, de kom raskt til en befaring og utførte arbeidet på en raskt og prof måte til avtalt tid og avtalt pris. Vi kommer definitivt til å bruke Elwo As igjen. Har allerede avtalt for å ta en annen oppdrag på en annen prosjekt. Vi anbefaler Elwo AS på det sterkeste.

Bistoon, Haslum, 11. juni 2021

Bytte sikringsskap

Skiftet sikringsskap og ordnet belysning. God kommunikasjon og meget effektive. Anbefales.

Kaja, Oslo, 9. okt. 2020

Diverse mindre jobber i enebolig

Jobben ble gjort som avtalt. De fikset lett endringer underveis. Vanskelig å anslå pris i forkant- men jobben ble gjort effektivt og det ble fakturert for det som ble levert.

Ivar, Kolbotn, 12. aug. 2020

Sertifisert elektriker ønsker til å monterer flere pendellamper.

Profesjonalitet i gjennomføring.

Gonzalo, Oslo, 20. juli 2020

Legging av varmefolie på gulv i kjeller

Det kom to stykker fra Elwo for å montere varmefolie på to rom i kjelleren. De var veldig hyggelige, og holdt meg godt orientert underveis. Arbeidet ble veldig profesjonelt gjennomført, til en konkuransedyktig pris. Alt i alt veldig fornøyd med jobben som ble gjort :).

Øyvind, Kløfta, 16. juli 2020

Replace light switches,remove plug socket and install light fixtures.

They came at the agreed time and completed the work to a good standard. It was a lot of small jobs that we were happy to have completed at the one time.

Niamh, Slependen, 15. juli 2020

Elektrikker

Prosjektet ble utført ihht avtalen på en effektiv, proff , rimelig og trygg måte uten ekstra kostnader. Anbefales!

Shahram, Høvik, 8. juli 2020

Electrician required for a few upgrades at private home

Elwo delivered a perfect mini-project, which was executed on-time and within the budget. High job knowledge regarding safety standards, detailed work during cabling and device positioning, and correct invoicing.

Christian, Oslo, 22. april 2020

Elektrisk arbeid.

Kjempe fornøyd med jobben og prisen, Kestutis var veldig høflig og forsiktig, var tilgjengelig positiv hele tiden. Anbefaler Elwo uten tvil mye arbeid for pengene vel fortjent!

Kiyasettin, Dal, 11. feb. 2020
Vis flere evalueringer

Kart