Siste evalueringer (6)

Interiørarkitekt til leilighet i oslo

MK Design/Mia anbefaler jeg på det sterkeste. Vi er strålende fornøyd med hennes insats, service, samarbeidsevner, og tålmodighet. Det eneste vi var konkrete med var følelsen vi ville komme hjem til - koselig, og det skal være enkelt og raskt å rydde - minimalistisk. Vi har også hund og katt så de måtte vi også ta hensyn til. Mia hørte på ønskene våre og leverte flere gode forslag som vi ikke hadde tenkt på før. Hun var veldig lydhør for våre innspill, hun er løsningsorientert og fikk ting gjort! Vi elsker resultatet leiligheten vår fikk - flotte detaljer og "stylet" . . Som vi ikke kunne tenkt ut selv. Vi kan trygt anbefale hennes tjenester.

Mia, Oslo, 5. okt. 2021

Interiørhjelp

Veldig fornøyd med hjelpen vi fikk fra Mia. Vi opplevde henne som profesjonell og at kommunikasjonen underveis fungerte godt.

Sofie, Oslo, 13. juli 2021

Plan for innredning av tre stuer

Mia gav oss en kort og enkel konsultasjon, som hjalp oss videre med planlegging av innredning av huset vårt. Raskt og effektivt, og akkurat det vi trengte!

Nils-Ola, Oslo, 10. april 2021

Interiørarkitekt

Vi hadde akutt behov for litt input på valg av farger til nytt hus. Mia kunne komme på kort varsel da vi trengte henne. Vi fikk god veiledning og tips. Akkurat det vi var ute etter. Anbefales!

Asbjørn, Oslo, 24. mars 2021

Tegne ikea-kjøkken

Flink, punktlig og hyggelig dame. Hun hører på det man ønsker, men utfordrer også litt mtp mer dristige valg som passer rommet. Ser helheten i hele huset og er opptatt av at det skal flyte. Hun holder også kommunikasjonen gående underveis i prosessen. Anbefales på det varmeste.

Elisabeth, Oslo, 6. mars 2021

Dele av stue til (midlertidig) soverom

Fikk hjelp av Mia til å finne en god midlertidig soveløsning i en leilighet. Hun svarte raskt, kom på befaring og leverte forslag/tegninger akkurat som avtalt. Hun var også behjelpelig med å hente inn flinke folk som kunne gjøre snekkerarbeid og maling. Anbefaler gjerne Mia til andre.

Mona, Oslo, 3. mars 2021
Vis flere evalueringer

Kart