Siste evalueringer (12)

Fliser over kjøkkenbenk

Bedriften la flis på vegg over kjøkkenbenk. Serviceinnstilt, hyggelig og godt utført arbeide. Basert på mine erfaringer kan jeg absolutt anbefale A-Å Bygg og Elektro AS.

Aleksander, Hamar, 24. juli 2021

Ny ytterdør

Døren er skjev, og laminaten på gulvet innenfor ble kappet feil slik at den ikke passet igjen. .

Roy, Brumunddal, 22. juli 2021

Maling av tak

Bra utført.

Lill, Hamar, 15. mars 2021

Sette inn vinduer på arbeidsbrakke

Kom da han skulle. God kommunikasjon underveis. Kom tilbake for å se på noe som jeg lurte på. Veldig hyggelig.

Tom, Furnes, 21. jan. 2021

Pusse opp enebolig

Har fått gjort unna veldig mye på ganske tidspassende periode.

Sara, Lillehammer, 18. nov. 2020

Flytte vegger og endre fasade

A-Å ble hyret til en "relativt" enkel jobb som fort økte i omfang og kompleksitet. Det endte med en total rehabilitering av enebolig på 200kvm, full utskifting av isolasjon, nye vegger og tak innvendig i samtlige rom, nytt gulv, vinder, utbedring av byggtekniske feil og mangler, ny bæring og forsterkning av tak, utbedring av bæring i gulv etc. Faglig/teknisk utførelse er god og står til alle forventninger. De har kommet mye løsningsforslag til utfordringer vi har støtt på underveis i prosjektet og løst oppgaver på en god måte. De har forbedringspotensial på planlegging og tidsmessig leveranse, noe som kunne forbedret effektiviteten på gjennomføring av prosjektet. Men kan anbefales!

Christer, Hamar, 3. juli 2020

Veggplater og lister

Brukte mye lenger tid enn avtalt og kom med ulike unnskyldninger.

Janicke, Hamar, 1. juli 2020

Fornyelse av garasjegulv og tak

A-Å Bygg og Elektro AS var veldig interessert i å få jobben og hadde overraskende mye å gå på i fht. Inngitt anbudspris. De var spesielt interessert i å gjøre taktekkingen for å få et referanseprosjekt å vise til. Jeg ga dem jobben etter å ha innhentet kommentar fra en tidligere kunde, og vi skrev kontrakt med tidfestet oppstart og ferdigstillelse ca. 14. Dager. Oppstarten ble forsinket og siste besøk var 76 dager etter avtalt oppstart. Det ble lovet en sluttmappe, men den er fortsatt ikke kommet, til tross for flere purringer. Nå har det snart gått en måned siden siste svar om at den er nesten ferdig. Forøvrig var det ymse kvalitet på arbeidet som ble utført, bl. A. Oppsetting av takrenner.

Olav, Ottestad, 25. mai 2020

Maling av hus utvendig med fargebytte

Maling av hus to strøk med fargebytte. Jobben ble utført til en god pris under forutsetning at de kunne få komme og gå litt mellom andre jobber. Prosjektet tok litt lenger tid enn først forutsatt, men disse karene er hyggelige å kommunisere med så det ble bra til slutt. Kvaliteten på jobben var bra.

Joakim, Brumunddal, 20. april 2020

Lyd isolering av rom mot utleie del pluss lage døråpning.

Jobben som ble utført er vi veldig godt fornøyd med, bra kommunikasjon.

Odd, Løten, 24. feb. 2020

Tette igjen vindu i kjeller

Tettet igjen ett kjellervindu hos oss. Bra pris, effektivt og bra utført.

Marcus, Hamar, 21. feb. 2020

Oppusing gjestetoalett på 1x1,25m2

Bedriften gjorde en super jobb. Kommunikasjonen var god underveis, og sluttresultatet veldig bra. De gjorde grundig forarbeid, og ryddet fint opp i etterkant. Veldig behjelpelige når man lurte på noe og kom med masse råd og tips. Gir toppscore og våre beste anbefalinger!

Karl, Bøn, 7. feb. 2020
Vis flere evalueringer

Kart

Kart